Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 1 éves babám ehet tejszínes...

1 éves babám ehet tejszínes csirkeragu levest és besamell mártással kêszült rakott brokollit?

Figyelt kérdés
Én nem adnék neki, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit tanácsoltok. Tejet még nem ivott, tojást sem kapott még.
2013. júl. 13. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a többi tejtermékkel nem volt gond (tejföl, joghurt, túró, sajt vaj stb), akkor én adnék neki.
2013. júl. 13. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sem adnék. De nálunk "hemzseg az allergia".

Mondjuk az nem szerencsés, hogy olyan ételt adsz, amiben több új dolog is van, mert ha valami kiüti, nem fogod tudni hogy melyik volt. Jelen esetben a tojás vagy a tejszín...

2013. júl. 13. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen adnék és elkezdeném a tejet és a tojást is. 13 hónapos a fiam, azt eszi amit mi.
2013. júl. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!