Anyukák akik 3hónapossan el kezdték a hozzá táplálást azokat kérdezném?
Hát 3 hónaposan nagyon korai még. A pici gyomra nincsen még felkészülve erre. Beszélj a gyermekorvossal, védőnővel erről!
Egyébként pedig pontosan úgy, ahogy írod: kiskanállal a gyümölcs levét, de csak jóval később; ideális esetbe 6 hónapos kortól.
És 6 hónaposan is első nap csak 1 kávéskanál levet, aztán ha nincs semmi baja, akkor másnap 2 kávéskanál levet.
Nem hinném, hogy ekkora mennyiséghez cumisüveg kellene, nem fél-1 dl léről van szó.
Én is minap kacérkodtam a gondolattal, hogy a 3,5 hónapos babámnak mutatok egy kis almalevet. Fintorgott, nem fogadta el, úgyhogy még várunk vele. :)
Én csak kíváncsiságból adtam neki, mert inni nem hajlandó semmit a tejen és a tápszeres kiegészítésen kívül.
Kérdésedre válaszolva én cumisüvegbe tettem ugyan, de az ujjamról nyalintotta le azt a két cseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!