Hány hónapos kortól adhatok úgy grízt a babának, h. vízben megfőzöm és gyümit keverek hozzá?
Figyelt kérdés
ez így olyan lenne, mint a bolti gyümölcsös tejpépek?2013. júl. 1. 09:23
2/9 A kérdező kommentje:
tejet 1 éves kor előtt nem lehet adni!
2013. júl. 1. 09:34
3/9 anonim válasza:
4 hónapos kortól.É viszont nem főztem a gyümölcsöt,csak a darát.De nem olyan mint a bolti.Szerintem nehezebb,laktatóbb és tényleg gyümölcs ízű.
4/9 anonim válasza:
Te megenned???
Mellesleg tejpep a tejtol lesz....
5/9 anonim válasza:
Bocs,te sem főzöd a gybümölcsöt.Elolvastam:))Én öt hós kora óta tejben főzöm,mert senki nem allergiás rá.3-as voltam:)
6/9 A kérdező kommentje:
a gyümölcsöt nem főzném. és nem főzném szívem szerint vízben ,de a tejjel nem merek kockáztatni. itt olvastam, h. vízben lehet főzni.
2013. júl. 1. 09:43
7/9 anonim válasza:
finto zsófia! hány hónapos a kicsid?
anyatejes?
8/9 A kérdező kommentje:
holnap lesz három hós, tápis, nyugi, nem most akarom neki adni, csak előre tájékozódom!
2013. júl. 1. 09:51
9/9 anonim válasza:
Én 7 hónapos korától adtam neki. Szereti nagyon! Eleinte én is furcsáltam, hogy tej helyett vízzel csináltam, de fini így is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!