Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 31. -én lesz a fiam 8 hónapos....

31. -én lesz a fiam 8 hónapos. Adhatok neki babajoghurtot?

Figyelt kérdés
Vettem a múltkor olyat ami 6 hótól van, de nem adtam neki oda, mert a v.nő azt mondta hogy 8 hótól lehet adni ilyeneket. Mivel már elmúlt 7.5 hónapos, megpróbálnám. szerintetek?
2013. jún. 20. 15:20
 1/5 gabszem ***** válasza:
nyugodtan, de inkább rendes natúrjoghurttot adj neki. a babajoghurt egy vagyon és tele van ízesítőkkel , cukorral
2013. jún. 20. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan. Én is adtam a kislányomnak, ő a natúr Danone Activiat imádta.
2013. jún. 20. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Adhatod neki. Ha az van ráírva, hogy 6 hónapos kortól adható, akkor akkortól adható. Én egyébként kb. 10 hónapos kortól adtam joghurtot.
2013. jún. 20. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, nyugodtan adhatod neki.

bár az én kisfiam ilyen idősen a kefírt jobban ette :)

2013. jún. 20. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont így voltam mint te. 7,5 hós kora óta babajoghurtot eszik. Igaz anyukám bespajzolt belőle, úgyhogy még van itthon egy csomó,mert ajándékba kaptuk. De most 10 hósan már elkezdem majd neki a rendes joghurtot is adni.
2013. aug. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!