A Humana-s babajoghurtot is kóstoltatni kell először úgy, mint bármi mást, vagy megehet a babám egy egész adagot? 8 hónapos
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 09:12
1/5 anonim válasza:
Szia! nyugodtan megehet már egy egész adagot a 8 hós babucid!Amúgy ha ízlik neki úgysem hagyja,hogy pár kanál után befejezzétek:)Tapasztalatból mondom.Az én fiam imádja ezeket a baba desszerteket!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2010. nov. 23. 09:25
3/5 anonim válasza:
Szia!
Óvatosan, mert nekem 11 hós volt a kislányom, mikor adtam neki, de tele lett azonnal vörös foltokkal tőle.
Nm mi vagyunk az egyetlenek, akiknek ilyen problémája volt a humana bébidesszertjével
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Uhhhhhhhh.
Köszönöm az utolsó két választ is.
Csak kóstoltatni fogom...........fő az óvatosság.
2010. nov. 23. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!