Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért nem fogad el ételt 8...

Miért nem fogad el ételt 8 hónaposom?

Figyelt kérdés
Ma például nem evett, prüszkölte ki a kaját. Próbáltam már gyümit, főzit, tejpépet. Tegnap megevett 120at alam-őszit, de ma nem fogadta el. Nagyon szenvedünk! Meddig lehet így, csak anyatejjel?

2013. jún. 27. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez most lehet hogy hülye kérdés lesz, de akkor adod neki amikor éhes?Ilyenkor még meg kell találni, illetve ki kell tapasztalni azt az időpontot, amikor a baba már éhes, de még nem annyira hogy türelmetlen legyen enni kanállal.Én már a 2. gyerekkel csinálom, de még mindig nem mindig sikerül.Olyankor hagyom..mondjuk a fiam még nincs 7 hónapos sem, végül is még ráér, elég ha belenyal.De azért 8 hónaposan sem hajt még annyira a tatár, de szerintem lassan ki kéne legalább a 10 órait váltani.Próbáld azzal amit tényleg szeret.Pl nálunk a barack a sláger, bármivel keverhetem, nagy kedvenc.

A legnagyobb feladatod még is az, hogy legyél kitartó.

Az én kislányomnál, mindig az volt, hogy elkezdett enni, azt hisztit kapott..ezt ki kellett védeni (beszélni hozzá, elterelni a figyelmét..stb), és mindezek után befejezte az étkezést.És ez ment hónapokon keresztül..!

2013. jún. 27. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!