Szerintetek gáz ha 15 hónaposom, amikor főzeléket, vagy más kanalazható ételt eszik, kap vmit a kezébe, evés közben azzal játszik és közben én etetem?
Figyelt kérdés
A darabos ételeket szépen bepakolja a szájába (kézzel), ha kanalat adok a kezébe, időnként próbálkozik, de nem nagyon lelkesíti az ötlet h a szájába tegye az ételt.2011. jan. 12. 15:46
1/5 anonim válasza:
Idő kell,amíg beletalál majd a szájába ő is. Igaz,én már 9 hósan adtam a kezébe kanalat,és ennyi idősen már tudott egyedül is enni. Légy türelmes,majd csak belejön.
2/5 anonim válasza:
nálunk is ez volt. Ha valamivel játszhatott, evett rendesen. Ha nem kötötte le a figyelmét semmi, akkor abba is hagyta az evést.
Most 2,5 éves, és önállóan nagy kínokkal eszik.
Szóval nem is tudom, eljátszanám-e újra ezt, vagy bekeményítenék, és azt mondanám, hogy az asztalnál nincs játék.
Szerintem, ha lehet akkor inkább tényleg kanalat adj neki, még ha nem is próbálkozik még enni vele.
3/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Jobban leköti a játék, mint az evés.Na meg persze egyszerűbb neki kézzel, mint a kanállal szenvedni. De eljön majd az az idő is, mikor élvezi, hogy egyedül ehet a kanállal.
Nekem egy 2 éves lányom van. Ő 18 hónaposan kezdett el próbálkozni az egyedülevéssel.Most már kimondottan csak egyedül szeret enni.
4/5 anonim válasza:
nálunk is ez volt, csak akkor evett ha játszhatott közben. Azt mondta a védőnő, azért, mert ennyire nem érdekli az evés.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért dilemmázok, mert a játék kb az h a vizes kulacsának a tetejével püföli az asztalt. Namost a kanállal is uezt teszi, csak néha mártogat is. És nem mindig van türelmem kimosdatni (őt és a konyhát is) evés után. Viszont elgondolkodtató, h ez így maradhat...
2011. jan. 12. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!