Elkezdjem a kostoltataást vagy bven ráérek?
Figyelt kérdés
Holnap tölti a lányom a 4 dik hónapot csak szopis baba vizetteát még sose látott és erre irto büszke vagyok 7kg a csajszikám:)
Elkezdjem a kostoltatást vagy böven ráérek szeptemberbe amikor fél éves lesz?
bárhol bármikor meg tudom szoptatni, és van tejem elegendönek látszik igény szerinti szopival
2013. jún. 17. 08:28
1/3 anonim válasza:
Bőségesen ráérsz még! (Nyáron amúgy sem könnyű, mert nincs akkora étvágya senkinek sem) Esetleg 1-1,5 hónap múlva már kezdheted, de 4 hónaposan teljesen felesleges!
2/3 anonim válasza:
Én leghamarabb 5-5,5 hónaposan kezdeném ilyen ideális esetben, mint a tiétek. (Ill. a mienk is volt)
3/3 anonim válasza:
Az én lánykám is csak anyatejes.
Most 5,5 hónapos.Én kivárom míg betölti a 6.hót,és utánna kezdem kóstoltatni.Szerintem te is ráérsz még vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!