Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elkezdjem megint adni a 2,5...

Elkezdjem megint adni a 2,5 lányomnak a vigantolt, vagy már felesleges? Ha adni kell jó az ami megmaradt (végig hűtőben volt), vagy írassak másikat?

Figyelt kérdés
2éves koráig(márciusig)folyamatosan kapta,mert a kutacsa is elég soká nőtt be. A státuszon mondta a védőnő hogy tavasszal,és nyáron ne adjam,de nem tudom hogy most kell e megint.

2012. szept. 14. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
2 éves korig kell a Vigantol. A második évben a nyári időszakban nem kell. Tehát a lányodnak már nincs rá szüksége.
2012. szept. 14. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom július végén volt 2 éves, nekem azt mondta a védőnő, hogy októbertől adjam neki újra nyárig. 3 éves kortól nem kell. Úgy látszik, ebben sem egyeznek a vélemények:(
2012. szept. 14. 22:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát igen,így kénytelen leszek a védőnőt megkérdezni pedig nem a szívem csücske! Konkrétan a 2éves státusz óta nem látta a lányom,vagy 3x volt nálunk mióta megszületett.

Dokihoz meg nem sűrűn járunk(hála istennek)!

2012. szept. 14. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Na, látod, az én lányom is épp ekkora, a héten volt itt a védőnő, mert elhozta kitöltve a bölcsis orvosi adatlapot és elfelejtettem megkérdezni. Pedig a barátnőm is kérdezte a minap, hogy én mit fogok csinálni, adom e vagy sem, mert neki is ekkora a lánya.

Kíváncsian várom a válaszokat én is.

2012. szept. 14. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
én folyamatosan adom neki mióta megszületett,tehát nem csak ilyenkor(orvos és védőnéni mondta),és 3éves koráig kell,2napja kérdeztem rá.
2012. szept. 14. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
én fiam 3 lesz,pont mostanában kérdeztem a védőnőt.ő azt mondta,legújabb álláspont szerint 6 éves korig adni kell.hát,nem tudom.a télen szerintem még adom neki.
2012. szept. 15. 07:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a dokit kérdezd, ne a védőnőt.

A mi dokink szerint is 6 éves korig lehet adni, sőt állítólag a felnőtteknek sem árt...

2012. szept. 15. 08:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam már elmúlt három, de pont múlt héten voltam a gyermekorvosunknál és kérdeztem, hogy milyen vitamint adjak neki most ősszel (főleg, hogy ovis lett) és ő elsőként mondta a Vigantolt. Úgyhogy én elkezdtem neki újra adni, pedig már nagyon régóta nem kapott.
2012. szept. 15. 08:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a héten voltunk gyerekorvosnál, és ő mondta, hogy ősztől újra adjam a Vigantolt 3 éves fiamnak, a legújabb ajánlások szerint 6 éves korig kell adni a gyereknek.
2012. szept. 15. 09:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor inkább elkezdem neki adni,gondolom napi 1csepp inkább használ mint árt!:) Majd rá kérdezek az orvostól is,de csak e miatt nem akarok hozzá menni.
2012. szept. 15. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!