Babád mennyi idős korától kapja azt amit ti esztek illetve mennyi idős korától kap felvágottat kenyeret?
Figyelt kérdés
persze nem gombára meg ilyesmikre gondolok..2013. jún. 15. 10:45
1/4 anonim válasza:
8-9 hónapos kortól fokozatosan. Olyanokat főztem mindig, amit ők is ehettek, de nekünk is finom volt. Kevés fűszer, zöldséges, egészséges kaják. (csak ugye nekik általában pépesítettem).
Felvágottat 2 éves koráig nem kapott egyik sem., kenyeret kb 10 hónaposan, üresen, főtt husit szeleteltem rá...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.:)
2013. jún. 15. 16:15
3/4 anonim válasza:
Kb. 10,5 hónapos kora óta eszi, amit mi. Én adok neki szendvicset csirkemell sonkával és májkrémes kenyeret is, imádja.
4/4 anonim válasza:
1 éves korától fokozatosan. Most 16 hónapos de csak gyerekeknek való felvágottat kap egyelőre. Illetve húskrémet amit én csinálok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!