Vettem friss spenótot és sóskát, hogyan készítsem el előre?
Most 8,5 hónapos holnap szeretném bevezetni a spenótot, és gondoltam hogy csinálok több adagot és lefagyasztom, hagymát már kapott, de foghagymát még nem,
Én arra gondoltam, hogy a krumplit meg főzőm a hagymával majd a spenót leveleket is hozzáteszem és puhára főzőm, majd turmix? (Meddig kell főzni, a levél szárával mi legyen?)
Èn így csináltam:
Forró vízben megfonnyasztottam a spenótot..kiszedtem...turmixoltam...majd fagyasztós zacsiban vékonyra lapítva fagasztottam. Ìgy könnyű lesz letörni egy drbot a kósoltatásnál!
Majd csináltam egy másik adagot vajon megfonnyasztva...a többi ugyan úgy zajlott. Ez az adag sokkal sötétebb színű még fagyasztva is. Anyukám szerint több vitamin is maradt bene!!
Ja és ez lemaradt:
Nem ízesítettem. Mivel még nem tudom hogy mit szeret a Picikém!
Ez is lemaradt :
Pár perc és megfőtt / megfonnyadt. A szárát megfogod és vissza fele húzod! A vastag szár lejön+ a kis hajszàlerek is kijönnek.
Segítettem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!