8 hónapos babának hogy készítsem el a sóskát, spenótot és májat mibe tesztek, hogyan készítitek?
Figyelt kérdés
Sóska, spenót már meg van főzve, fagyasztóból veszem majd elő, kis kockákra van fagyasztva. Köszi, első gyerekes anyuka!2013. márc. 5. 15:51
1/3 anonim válasza:
Én a spenótot megfőzöm vizben,főzök mellé egy krumplit,összeturmixolom és izesitem.A májat(csirkemájat)megfőzöm a húslevesben,sárgarépát,krumplit,vagy épp ami van a levesben,hozzákeverem,higgitom egy kis leveslevével és már kapja is.Sóskát még nem kapott,úgyhogy abban nem tudok segiteni.
2/3 Gyönyörűséges válasza:
A sóskahoz krumplit szoktam tenni,böven repat és a végén almat is teszek bele,h édesebb legyen. Figyelj ra,h csak pici sóskat tegyel a fözeĺekebe mert nagyon savanyu tud lenni.
Amugy a spenótot es a majat detto ugyanígy csinalom :)
3/3 anonim válasza:
spenótot főtt krumplival, husival/főtt tojás sárgájával.
májat húslevesben megfőzőm, abból keverek hozzá zöldséget és levet (mint az első válaszoló :))
sóskát főtt krumplival és almával keverem. Így még nekem is ízlik, pedig én nem szeretem a sóskát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!