Cukorbaba kérdése:
Az almát főzve vagy nyersen?
Figyelt kérdés
Főzelékbe szeretném pl:krumplival meg csirkehusival?2013. jún. 4. 11:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem így főzve finomabb. Pl.reszelt alma keksszel pedig nyersen jobb. Minden jót.
2/5 anonim válasza:
Főzheted együtt a krumplival is, én úgy szoktam. Sokkal pépesebb főzve, nyersen hiába turmixolod, egy kicsit biztos darabos marad. Ami persze annyira nem baj, de azért egy főzeléknél jobb ha pépes.
3/5 anonim válasza:
Én ígyis, úgyis adtam már neki.Imádja mindenhogy. Almát főzve általában a sóskához rakok neki,hogy megédesítse azt. Krumplit meg mindenbe főzök,mert az is dúsítja a főzeléket és laktat is.
De ahogy jónak látod, úgy csináld.
4/5 anonim válasza:
Ezt a menüt nagyon szereti a fiam. Én megfőzöm az almát is (párolóedényben a krumplit és az almát az utolsó 2 percben teszem hozzá, lezárom a gázt és lefedve hagyom még).
Én általában az almát zabpehellyel szoktam adni és a mikróban 1,5 percre beteszem együtt őket, így még finomabb, utána pürésítem.
5/5 anonim válasza:
Én pl. sütném az almát, nem főzném.
Szerintem sütve isteni finom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!