Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Az almát főzve vagy nyersen?

Cukorbaba kérdése:

Az almát főzve vagy nyersen?

Figyelt kérdés
Főzelékbe szeretném pl:krumplival meg csirkehusival?
2013. jún. 4. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem így főzve finomabb. Pl.reszelt alma keksszel pedig nyersen jobb. Minden jót.
2013. jún. 4. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Főzheted együtt a krumplival is, én úgy szoktam. Sokkal pépesebb főzve, nyersen hiába turmixolod, egy kicsit biztos darabos marad. Ami persze annyira nem baj, de azért egy főzeléknél jobb ha pépes.
2013. jún. 4. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ígyis, úgyis adtam már neki.Imádja mindenhogy. Almát főzve általában a sóskához rakok neki,hogy megédesítse azt. Krumplit meg mindenbe főzök,mert az is dúsítja a főzeléket és laktat is.

De ahogy jónak látod, úgy csináld.

2013. jún. 4. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt a menüt nagyon szereti a fiam. Én megfőzöm az almát is (párolóedényben a krumplit és az almát az utolsó 2 percben teszem hozzá, lezárom a gázt és lefedve hagyom még).

Én általában az almát zabpehellyel szoktam adni és a mikróban 1,5 percre beteszem együtt őket, így még finomabb, utána pürésítem.

2013. jún. 4. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én pl. sütném az almát, nem főzném.

Szerintem sütve isteni finom. :-)

2013. jún. 6. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!