Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » SZáraz bor hozzátáplálás óta,...

SZáraz bor hozzátáplálás óta, mit tennétek?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtuk a hozzátáplálást, eloszor korte után vettem észre, tobbet nem adtam neki, visszahuzodott, de nem teljesen. Ma brokkoli-répa-rizs kombinácio volt, megint erosebben látni. SZáraz a bor az arcocskáján, hasiján és a combain, a hasán kicsit ki is pirosodva, halvány ekcéma szeru. Keruljem ilyenkor csak a kiválto ételeket, vagy várjunk még a hozzátáplálással? 6 honapos, nyugodt baba, ezért gondolom, nem viszkethet neki.
2013. máj. 26. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyszerre csak egy ételt vezess be, a brokkoli-répa-rizs mindjárt három féle, nagyon sok. És egy ételt is 3-4 napig adj, hogy megfigyelhesd a bőrét.

Amúgy mástól nem lehet? Új fürdető?

Nálunk az is okozott problémát, hogy a súrolószer, amivel kimostuk a kádat, azt nem sikerült teljesen kiöblíteni, és ez is irritálta a bőrt.

Egyébként bocs, de a "száraz bor" kicsit félreérthető, azon gondolkoztam, hogy vajon Te iszol bort és szoptatsz, és ez a kérdés? :o)

2013. máj. 27. 04:11
 2/2 A kérdező kommentje:

koszi, azért a hármas kombinácio, mert kulon már megvolt a répa is, rizs is, gond nélkul, csak a brokkoli az uj...

a száraz "bor" annak tudhato, hogy kuldoldrol írok, nincs "O betum, és nem bajlodtam vele, hogy keressek. Mikor kiírtam, már láttam, hogy lehet, gond lesz;)

2013. máj. 27. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!