Nagy bün ha megkezdem a 3.5 hónapos lányomnál a kóstoltatást? Anyatejes lurkó
"Bűn"? Az hogy jön ide? :o)
Nem bűn, csak tök fölösleges.
Anyatejes elvileg meg gyakorlatilag is 6 hónaposan kell elkezdeni a hozzátáplálást.de ezt már biztos ezerszer hallotad. Én 5.5 hónaposan kezdtem.
Esetleg ajánlani szokták ha nem elég neki az anyatej és nem hízik rendesen.
Te miért akarod elkezdeni?
Miért akarod elkezdeni? Ha macera a szoptatás, esetleg fogy a tejed, teljesen megértem, de akkor is inkább tápszereznék még pár hétig.
Ha ez nem áll fenn, minek elkezdeni? Jó esetben nem lesz tőle baja, csak átmegy rajta emésztetlenül a megevett étel. A szoptatás a legegyszerűbb, előveszed, megeszi ami neki kell, és kész. A hozzátáplálásnál meg mindig ki kell találnod hogy épp mit adj neki, mosogatni, melegíteni, kanalazni, mosni a maszatos ruhákat, stb.
Az elsőnél én is úgy voltam vele, hogy alig vártam, hogy kezdhessük, mert milyen cuki lesz, ahogy eszi a pépeket, meg nála egyébként is siettettem mindent, nem tudom, miért. A másodiknál már boldogan kivártam a hat hónapot, mert a hátam közepére sem kellett az a macera a pépekkel és társaikkal.
Nem bűn, de mint előttem írták, teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!