Ma fül- és szemtanúja voltam a következő esetnek? Ti sajnáltátok volna a gyereket vagy nem? Miért?
Egy olyan McDonald's-ban ettem ahol a mekin keresztül is be lehet menni egy bevásárlóházba az utcáról.
Egy középkorú nő és egy 8 év körüli gyerek bejött az utcáról, sietős léptekkel haladtak a másik ajtó felé, ami a bevásárlóközpont felé vezet.
Gyerek: "Mama, együnk a Mekiben!"
Nő: "Nem."
Gyerek: "De éhes vagyok!"
Nő: "ÉN PEDIG SZEGÉNY VAGYOK!" (hisztérikus hangon)
Aztán átmentek a másik ajtón.
1) Mért kéne sajnálni?! Egy ilyen korú gyerek borzasztóan ki tudja készíteni az embert.
2) Miért kéne mekiben kajálni? képzeld, akárhogy sírnának érte a gyerekeim, nem vennék nekik ott enni, ahogy én sem eszem ott.kéthavonta 1 esetleg belefér MAJD. az nem étel. az szemét.
3) Az egyik válaszolónak: Már mi a rákért lenne egy mekis kaja jogos elvárás egy 8 éves gyerektől?
4) Akármi lehetett, amiért így csattant fel. Ne ítélkezz. Amúgy meg a mekis kaja tényleg drága, és ahhoz képest nem laktat, nem táplál, szóval visszakanyarodunk oda, hogy szemét és nem étel (középiskola alatt végig ott dolgoztam diákként, és vannak gusztustalan dolgok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!