Adsz olyan ételt a babának (tápszeren kívül), amit te nem eszel?
konkrétan mit?
mi "győzött meg", hogy adjál neki olyat?
Olyat adok amit magamnak "luxusnak" tartok.
Azért az idézőjel, mert nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk, így én javarészt vajaskenyéren és pennys párizsin élek, de a fiamnak persze megveszem a minőségibb, változatos ételeket, gyümölcsöt, zöldséget.
Én például nem szeretem a főzelékeket, de lányomnak természetes elkészítem őket, mert fontosak a szervezetnek és vitamindúsak. Most persze magam ellen beszélek, de ez van, nem szeretem...
Amikor kicsi volt, én mindent megkóstoltattam vele, amit korban már szabad volt ennie. Mert attól még, hogy én nem szeretem, ő szeretheti, és csak azért nem fogom tőle megvonni, mert a lökött anyja egy válogatós nőszemély. :)
Amúgy konkrétan: pl. cékla, spenót - én utálom, lányomnak adtam, és imádja.
off:
Kedves 4-es és 8-as.Légyszives egyetek ti is valami zöldséget-gyümölcsöt még ha keveset is,mert a babának nem csak vitaminokra van szüksége hanem az anyukájára is.Jó sokáig.Én már csak tudom.
On:nálunk van egy pár ilyen étel.Hal,spenót,én utálom,de egészséges adom neki,akkor avokádó,mangó,kicsit drága és az ize sem jön be.Halból a lazacot szoktam venni neki,az ára sajnos a csillagos ég.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!