Cukkinit hogyan adtok a babátoknak?
Sajnos bio termékeket nem nagyon kapni közelünkben. Vannak, de száraz termékek, nem frissek... Piacon veszem a dolgokat, vagy ismerősöktől kapunk kertit. Mivel ebben a világban élünk úgy gondolom ehhez kell hozzászoktatni a gyerekeket. Nem tudjuk kivédeni sajnos. Én úgy tervezem, hogy amint lehet majd azt eszi,mint mi. Nem lesz bio semmi, csak ha kertből ismerőstől veszünk-kapunk ezt azt.
Ha meg bébiételek ízéhez szoktatom a gyereket, később nem fogja megenni azt, amit én főzök. Ismerősök, védőnő javaslatára.
Másrészről, sokkal olcsóbb az, amit megveszek,és megcsinálok, mint a sok bébikaja.Az meg tele van liszttel, nem a gyümölccsel-zöldséggel. Mindegyiknek csak 60%-a a gyümi-zöldség.
Nekem ez a véleményem. Kivédhetetlenek a növényvédőszerek, sajnos.De természetesen én is igyekszem nem olyat adni neki, ha megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!