Cukkinit hogyan adtok a babátoknak?
párolva?
de cukkinit nem szokás előre adni neki
alma krumpli barack répa szokott lenni az első
Már 4 hónapos kora óta eszik. Alma, répa, krumpli, öszibarack, sütőtök, cékla és most a cukkini, spenót,sóska.
A cukkini barátságosabb azzal kezdtem. De mivel inkább hazait adom neki, így muszáj vagyok elkészíteni. A babakajákat telenyomják liszttel-ahogy olvastam, jobbnak látom ha magam készítem el. Persze van amikor én is üvegeset adok neki, pl őszibarack, de ha tehetem megfőzöm, vagy sütöm neki az ételeket. Mert így hamarabb megszokja a hazait. De eddig bevált.Most a cukkinit felkarikáztam, beraktam a sütőbe, amikor megsült 1 almát reszeltem hozzá, összeturmixoltam, tettem bele 30 ml tápszert,hogy picit laktatóbb és hígabb legyen. 160ml-re jött ki összesen. Bepuszilta simán. Örülök neki, hogy egy étellel több, amit megehet, és meg is eszik.
Receptekre, ötletekre lennék igazából kíváncsi, ki hogy adja a gyermekének a cukkinit.
Bocs, hogy belekérdezek, de azt írtad, hogy hazai cukkinit vettél. Biztos hazai a cukkini? Nem nyomják tele védőszerekkel a fóliasátorban?, mert a térdig érő hóban nem biztos hogy megtermedt.
Nekem is 6 hós a babám, de még nem mertem cukkinit és társait adni neki ezért. A Ti védőnőtök mit mond, mert az enyém szerint csak biotermelőtől vegyek mindent, igen ám, de ott is szezonvége van a téli zöldség-gyümölcsből is, új meg még nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!