Tápszeres anyukák tanácsát szeretném kérni. Mikor váltsak Humana Startról Humana 1-re?
Köszi a válaszokat.
Most néztem, hogy a Humana 2-es az, ami konkrétan anyatej kiegészítő.. Hát nem tudom, majd megkérdezem a védőnőt is.
A Humana 1 anyatej-helyettesítő tápszer, újszülött kortól adható! A Humana 2 anyatej-kiegészítő, csak 6 hónapos kor felett lehet adni.
A Humana Start és Humana 1 újszülött kortól adható, mindkettő, nyugodtan adhatsz neki Humana 1-et. Lényegében a két tápszer nem sokban különbözik egymástól. Maga a Humana 3-4 hónapos korig ajánlja a Sartot, utána az 1-et 6 hónapos korig, majd 6 hónapos kor után a 2-t. A te babádnak Humana 1-et kell adni, van HA és sima is belőle. Majd 6 hónapos kora után kell a Humana 2.
Ezen az oldalon vannak a Humana anyatej-helyettesítő tápszerek, amiket a babád ehet: [link]
Én szerettem a Humanat, mind a két gyerekem tápszeres volt, az orvos írta fel nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!