Mit lehet tenni, ha 3 hónapos félig tápszeres babám a reszelt alma megkóstolása óta nem fogad el semmilyen tápszert? Kóstoltattam vele Milupa milumil ha startot, Beba ha startot, Humana ha startot, és Humana baby fit 1-et is.
Figyelt kérdés
Sajnos nincs elég anyatej, már az eleje óta tápszert kap, minden szaporítási technikát kipróbáltam, de nem lett több a tejem. Eléggé tápszer ellenes vagyok, ezért kezdtem el neki mást is adni. Eddig jól ette a tápszert (napi 3*125 ml-ert kapott), de tegnap óta nem hajlandó elfogadni csak az almát és a szopizást, de egésznap éhesen üvölt, mert ezekkel nem lakik jól. Már tettem a tápszerbe alma levet is, de úgy sem kellett neki. Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnám vele a tápszert megetetni? Azért még egyenlőre nem akartam neki főzelékeket is adni, de gyümölccsel nem lakik jól? Esetleg adjak neki több gyümölcsöt, és kezdjek főzeléket is adni neki?2009. okt. 7. 19:47
1/2 anonim válasza:
ne.
a tápszerre szoktasd vissza.
úgy, hogy egy jó ideig nem adsz neki almát, csak tápszerrel kínálgatod.
ha szerencséd van, elfelejti (egyelőre) az almát, és újra megissza majd a tápszert.
2/2 anonim válasza:
Én nem adnék most semennyi gyümölcsöt, amíg vissza nem szokik a tápszerre!
A szükséges fehérjét pl nem tudod pótolni gyümölccsel, csak olyan zöldségekkel egy részét, amit nem ehet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!