Hogyan kellene csinálnom a hozzátáplálást?
Szia, nem kell erőltetni,ne törődj mással, de ennyi idősen kéne már , hogy legalább egyszer egyen szilárdat, ahogy írod is, ha pár kanállal párral, de az igazi az lenne, ha többet enne...Mivel akkor nem lenne éhes:) Azért ébred éjszaka, mert éhes, ha tele lenne a pocak szilárddal, durmolna...
Illetve hús is kéne már neki a főzibe...
Én a helyedben, nem ugrálnék az étkezések közt, hanem ha az ebédet kezdtétek el, akkor először váltsátok ki azt!Lehet, hogy a zöldségek nem ízlenek neki, mint sok babának, ezért próbálj még gyümit, és amelyik a nyerő(nálunk a barack volt) azzal kevertem a zöldséget...Az elején próbálj neki alma krumpli, barack krumpli, ilyesmit adni, tegyél hozzá anyatejet ha kell, hátha így rákap...Ha nem ette a sütőtököt stb, próbáld meg újra, bekeverve vajon megy e? Biztos lesz olyan zöldség amit sehogy nem eszik meg, de ha már pár félét elfogad, akkor azzal ki tudtok váltani egy étkezést! Ha legalább egyszer megeszik 1 teljes adagot, akkor menj a pépre szerintem...És azt is fokozatosan emeld...Én azt is anyatejjel csinálnám eleinte...Aztán lassan jönnek a tejtermékek, azt is szokták szeretni...Sinemilt próbáltad már? Sok baba szereti, hátha ha azt is tennél bele megenné...Sűrűséggel lehet még játszani, illetve a hőfokával az ételnek, minden baba máshogy eszi...De az elején a teljesen pépes, szinte folyós az amit szeretnek általában!Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!