Mikor kezdtétek a hozzátáplálást?
Felesleges, ha nem akarod. Amúgy nem értem, hogy miért írod, hogy nem úgy hízik a lányod. A normál súllyal született babáknak 6 hónapos korra kell megduplázniuk a súlyukat a születési súlyukhoz képest. Ehhez képest a te lányod ezt megtette 4 hónapos korára. Szóval egyáltalán semmi gond nincs a súlyával.
Ha akarod elkezdheted a hozzátáplálást, de rá is érnél vele ugyanakkor. A lányod szépen fejlődik így is.
4 hónaposan kezdtem, de ez csak pár korty almalé volt 1 hétig, utána 1-2 kanál almapép 1 hétig. Most 6 hónapos és még mindig nem váltottunk ki étkezést.
Én azért kezdtem el, mert csak tápszeres és nagyon nagyon szorulásos volt. Ezen segített egy kicsit a hozzátáplálás. A helyedben én sem kezdeném még el.
A súlyáról meg annyit, hogy az átlagnál egy picit nagyobb a babád. Az én lányom vasárnap lesz 6 hónapos és 6 és fél kiló. Egyébként a súlya nem fog jobban nőni a hozzátáplálástól. A tápszerben több kalória van, mint a zöldségben, vagy a gyümölcsben.
6,5 és 6 hónap. Mindkettő kizárólag szopott előtte.
Egy másik kérdéshez már belinkeltem, így ide nem tenném; de semmilyen esetben nem javasolt 6 hónapos kornál hamarabb. Sőt, ha tápszert is kap, akkor meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!