Hűű milyen kedvesek itt az anyukák.Ment a lepontozás keményen..Na szóval a 16os szépen leírta miért ne húzzuk el a hozzátáplálást, mint a rétestésztát.A 10 hónapos babája még mindig nem eszik meg mindenféle főzeléket amit már ehetne.Hát ezaz!
Én 3és fél hósan kezdtem a lányomnál.2 hónapos koráig anyatejes volt aztán tápszeres lett szörnyű székrekedéssel párosítva :/. Elkezdtük a hozzátáplálást és minden emésztési panasz megszűnt.Evett szépen gyümit zöldségeket egyaránt.Aztán 8 hónaposan megpróbáltam darabosan adni neki az ételeket.Na azóta olyan jó étvágyú, hogy amit kiszedek neki az megeszi :).11hónapos és gomba kivételével azt eszi amit mit.Imádja és nagyon jó étvágya van.Én ezt akartam nem állt szándékomban még a másfél éves gyerekemnek akinek már van pl. 8-9 foga, külön főzni és turmixolni..Én letudtam a hozzátáplálást nem variáltam túl mint sokat teszik, (mert a WHO így meg úgy). Sz@rok az ajánlására én vagyok az anyja és én tudom mi a jó neki.
Különben meg nem is értem, egy 6 hónapos gyerek már azért érdeklődik az ételek iránt szerintem.Aki eddig vár az ne csodálkozzon ha esetleg egy tudatában már megnyílt gyerek ráfújja az ismeretlen kajákat és csak szenvednek az egésszel...
Hát a lepontozók örömére megírom, hogy én is 3,5 hónaposan kezdtem, és a gyerekorvos tanácsára meggyel. Nyár volt, frissen pürésítettem, passzíroztam neki, imádta :-)
Utána jött a barack (mert ez is idénygyümölcs, frissen volt), majd az alma, stb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!