12/27 anonim válasza:
Dejó h rátaláltam erre a kérdésre. Nekem mindenki azt mondta (védönő) hogy amig csak lehet cicizzen. És ha anyatejes akkor ráérek 6-8 hósan elkezdeni. Hát lehet engem szídni de Én 4hósan elkezdtem. Baja nem lesz, régen se volt baja a gyerekeknek. Almával (4napig) , majd raktam bele pürét, imádta. Aztán sárgarépa főzve, simán. Imádta. Aztán krumpli. Most a baracknál tartunk, ami ugye most télen bébikaja :)
13/27 anonim válasza:
Az én babám 3 hónapos , sajnos 1 hetes korától tápszeres 1 hónapig szoptattam de teljesen elapadt a tejem. :( A tápszertől viszont nem mindig kakilt ezért fájt a pocakja :( és én 2 hónap 1 hetesen adtam neki előszöl 1-1 kanál almát. 3 hós kora előtt 1 héttel már megkóstolta sütőtököt is egyenlőre ezeket eszi néha bár még nem sokat de nagyon szereti és már kaki probléma sincs. Remélem nem lesz baja. :)
14/27 A kérdező kommentje:
Aztaa! Sejtettem, hogy nem mindenki várja ki a bűvös 6 hónapot, de azért meglepett, hogy szinte mindenki 3 hónaposan elkezdi az almát. :)
Köszi a válaszokat, várom a továbbiakat is, zöldike megy!
2013. jan. 29. 08:21
15/27 Bogarszemu válasza:
En erdelyi vagyok, kisfiam 6 honapos. Nalunk az a divat, hogy 2 honapos babakat mar etetnek MINDENNEL.. Mi 3,5 honaposan kezdtuk, mert a faluban ki voltak akadva, hogy eheztetem a gyerkocot, bar olyan kis hurkacskas volt!? Na mindegy, Davidka a tejbegrizt nem akarta megenni, amikor anyosom megis megetette vele, kiutesei lettek tole en hiszem, hogy o tudta, hogy az neki nem jo, mert amugy barmit megeszik:( ez amugy felfott tejbol keszul, higitva, legalabb 1-1.
16/27 anonim válasza:
Nálam mindkét gyerek anyatejes volt/van. A nagyobbik 6,5 hósan kezdte elfogadni a gyümölcsöt, a kicsi 8 hónaposan.Most 10 hónapos és még alig fogadja el a főzeléket, csak egyfajtát eszik és keveset a gyümin kívül. De nem fogyóztatom, már így is 10 kg! 6 hónapos korban kezdtem náluk próbálkozni, de akkor még nem fogadták el.
17/27 anonim válasza:
Én 3,5 hónaposan.:)Nincsen semmi baja a kislányomnak,7 hónapos,és szépen eszik minden bébiételt.
19/27 anonim válasza:
Jaj bocsi:)
Szóval én az anyatejes lányomnál 4,5 hósan kezdtem a hozzátáplálást (csökkent a súlya folyamatosan és a tápszert nem fogadta el), tápszeres fiamnál pedig 3,5 hósan kezdtük almával, most 5 hós és már ezeket eszi: sütőtök, alma, krumpli, répa, cékla, barack, banán, meggy. A barackon kívül mindent frissen készítek neki, bébikaját nem adok.
20/27 anonim válasza:
Nekem 8.5 hónapos a fiam, 5.5 hónaposan kezdtem el. Délelőtt két étkezés között almát és barackot kapott egy fél bébikekszet belereszelve. Ez ment kb. 1.5 hétig, utána jött a krumpli, sütőtök, sárgarépa stb. Mostmár kétszer kap főzeléket és egyszer gyümölcsöt + reggel-este még szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!