Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Cak mi bénázunk ennyit a...

Cak mi bénázunk ennyit a hozzátáplálással?

Figyelt kérdés
A babám anyatejes, 5 hónapos a héten. Már egy ideje próbálom a kóstoltatást de annyira rá tart a cicire, hogy egyedül a sárgarépa pürét eszi meg. A védőnő tanácsára el kellene kezdeni a hozzátáplálást mert az éjszakai sok szopitol már teljesen ki vagyok merülve. De tejem is van rengeteg végül is. Annyira tanácstalan vagyok, hogy hogyan csináljam. Ma is próbálkoztam a barackkal de több jön ki mint be. Ti , hogyan kezdtétek el?

2012. aug. 14. 14:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

tudom, ez kevés vigasz, az én fiam 10 hós koráig szinte csak szopott. minden fúúúj volt.

csak hogy legyenek ilyenek is:)

és ő is sokszor ébredt éjjel.

2012. aug. 14. 14:48
 12/19 A kérdező kommentje:
De jó! Szerintem az én pulyám is így fogja csinálni! Cici bajnok a drágám egyenlőre.
2012. aug. 14. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
A WHO ajánlása, hogy hat hós korig csak anyatejes legyen a baba, ha van elég tejci. Az én babám is 5 hós, szép nagy baba, nagy cicibajnok. Eszembe se jut, hogy kóstoltassak vele. Majd egy hónap múlva ráér. HA pedig azt látom, hogy nagyon nem tetszik neki, nem fogom erőltetni. Ő is sokat ébred éjjel, de fogzás miatt. Már át is tört az alsó kettő. Szerintem örülj, hogy enni tejcid van, ne erőltesd, mert még ez a legjobb a babádnak!
2012. aug. 14. 15:12
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi neked is a válaszod!

Az én babám is elég szép nagy, hogy csak anyatejes. 8kg. Nem eröltetek semmi de had szokja az ízeket. meg egy picit most megzavart a védőnő is, hogy kezdjem a hozzátáplálást!

2012. aug. 14. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Nem értem miért szavaztak le. Mert leírtam, hogy a WHO ajánlása 6 hós korig anyatej? Nem érdekelnek a pontok amúgy, inkább az zavar, hogy, amit leírtam az valakinek ennyire nem tetszett.
2012. aug. 14. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:
13-as szintén. Le vagyok döbbenve. Azért lepontozni, mert azt írom, hogy az anyatej a legjobb a babának???? Döbbenet.
2012. aug. 14. 21:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg az anyatej a legjobb! Már akinek van annyi, hogy elég is legyen a babának! Nekem rengeteg van még de a gyerek orvos is azt mondta, hogy azért az ízekkel ismertessem, mert nem fog akarni mást enni.
2012. aug. 14. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:
13-as szintén. Dühöngök. Sok védőnőt küldenék el a p.csába. Hogy jön ahhoz, hogy ilyen hülyeségeket mondjon egy szoptató kismamának és összezavarja? Ha tápszeres lenne, akkor talán még oké, de így... agyam dobom el. Tápszeres babákat előbb szokták hozzátáplálni. Én speciel nem értek egyet ezzel sem, de ez már az anyuka döntése...
2012. aug. 14. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
A barátnőm állítja hogy a tápszeres babákat sem szabadna hozzátáplálni mert nincs felkészülve rá a kis gyomra stb. Hááát van igaza, a lányom utálta a tápszert már 3 hónaposan muszáj volt hozzátáplálni mert éhen halt volna. Eleinte gyönyörűen evett, aztán minden borult. Még ilyen rossz evő gyereket nem láttatok. Már 3 éves de nem bírok vele. A fiamat még csak kóstoltatom de ő se világbajnok.
2012. aug. 15. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!