Cak mi bénázunk ennyit a hozzátáplálással?
lassan, ki se nyitotta a szajat eleinte,6 hos volt akkor, mondjuk most se nagyon akar enni pedig mar 9 honapos
en a helyedben nem eroltetnem, nekem egyre tobbet kel ejjelente, hiaba van mar 4 etkezesunk kivaltva, lehet inkabb a fogak zavarjak, vagy mozgasfejlodes, vagy a joég tudja mi
meg kell meg tanulniuk nyelni, a kanal is idegen nekik, teljesen normalis hogy egyszeruen kifolyik a szajukbol
addig meg sok ido fog eltelni amire ugymond rendesen fog enni
Én sem erőltetném, ha a baba ennyire nem akarja.
De ha te szeretnéd, akkor első körben nagyon sok türelem kell és kitartás.
Kínálgatod, kínálgatod, majd egyszer csak elfogadja.
Ez egyes babáknál napokat, míg másoknál hónapokat vesz igénybe.
Én úgy kezdtem el, hogy először Sinlacot adtam a lányomnak (de nem is volt elég tejem). Majd a Sinlachoz vagy tápszerhez tettem egy kis almalevet, így viszonylag könnyen elfogadta.
Ha van elég anyatejed, akkor ahhoz is keverheted a gyümölcsöket, hátha úgy jobban ízlene neki.
De semmiképpen se erőltesd. Ha nem kell neki, akkor próbálkozz vele később. Lehet pár hét múlva könnyebben megy majd.
Azt sem tudom egyenlőre mi az a sinlac.?
Köszönöm a válaszokat! Akkor végül is még nem rontottam el a dolgot, mert csak kóstoltagatok. Még kiváltani az étkezéseket nem is igazán tudom, mert akkor meg a cicim fog szétdurranni. Jó sokáig fog tartani ez az időszak ugy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!