Hozzátáplálás 3 hónapos babánál? Lehet-e? Ti mivel kezdtétek?
Figyelt kérdés
3hónapos babámat 1hónapja tápszeresen vagyok kénytelen etetni:(sajnos össze -vissza eszik ,hiába erőltetném a 3óránkénti evést egyszerűen elkezd enni és hol megeszi az előírtat hol csak bele kostól!ezért kérném a tapasztalt anyukákat ha van esetleg valami jó tanácsuk osszák meg velem...köszönöm :)2012. júl. 27. 21:16
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm Meskata!megnyugtató volt amit írtál:)Bár mindenki így látná:)
2012. júl. 27. 22:13
12/14 anonim válasza:
nem kell időre ennie, a szopizós babáknál is az igény szerinti etetés a legjobb,miért lenne ez más a tápszereseknél? tudja ő hogy mikor éhes, bizd rá,hidd el, nemfog éhen halni-elöbb reklamál majd a hamiért:))
hozzá még semmiképp ne tápláld!6hósan érik meg az emésztőrendszerük az egyéb kajcsikra(tejen-tápin kivül) nem tudom miért gondolják h a tápis babák emésztőrendszere már elöbb kész rá...pont hogy még fontosabb lenne kivárni szerintem.eszik az a gyerkőc még eleget életében, várj vele! :)
13/14 anonim válasza:
Az én kislányom kapott már tejpépet 3,5 hónaposan, de mást nem nagyon. Nálam mindenki azon van kiakadva, hogy hagytam neki egy evést kihagyni. Napközben csak 4x evett, ez meg is maradt nála annak ellenére, hogy már este rég nem kel fel (most 10 hós). Amíg fejlődik rendesen, addig szerintem hagyatkozz a baba ösztöneire. Tudja ő, hogy mi kell neki :)
14/14 Fazekasné válasza:
Én most kezdtem neki kis sinlaccal a hozzátáplálást,szombaton lesz 4 hónapos.2,5 hónapig csak szopott,de akkor is össze vissza,ha éhes volt adtam neki,ha nem vártam.Ne foglalkozz ilyesmivel,ha nem vagy éhes te sem eszel,attól mert ebédidő van. :)Kezdtem neki 4 napja 1 kanállal,majd másnap 2 kanállal,harmadik nap kb 5 kanállal,és tegnap meg ma már 50 ml tápszerhez tettem neki kevés sinlacot,olyan nem keményre,de nem is túl folyósra.Nem tudom mi a véleményetek,de Ő nevetve keresei a kis szájával a kanalat,szerintem nem korai.És ebben csak rizs és szentjános kenyér mag van,allergén szegény pép.Mást még nem adok neki,ezzel szokjuk a kanalazást,és figyelem hogy tűri.Reggel-este még kicsi szopi is van,többi tápszer.De általában 120-at eszik,és már elvileg 150-180-at kellene.Így is 7 kiló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!