Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mivel pürésítitek a babakaját?

Mivel pürésítitek a babakaját?

Figyelt kérdés
Különösen a húsok és problémásabb ételek érdekelnek, aminél reszelés, nyomkodás nem megoldás.

tegnap 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Késes aprító, botmixer.
tegnap 13:42
 2/5 A kérdező kommentje:
#1! Az a késes aprító olyan, amivel vöröshagymát, meg ilyesmit is szoktak? Az a kisebb? Viszi a húst egész apróra? Hány wattos?
tegnap 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Mappy pároló és pürésítő.

Persze van botmixer, a nagyobbal meg én is azt használtam de ég és föld a különbség a kettő végeredménye között

tegnap 14:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Őszintén, én nagy beruházasokat nem akarok tenni erre a pár hónapra. Botmixerem több is van, de egyik rosszabb, mint a másik. Kis mennyiségben meg végképp használhatatlan. Azt nem szeretnék venni. Van egy kis aprítóm, de azt sose használtam, mert tesómé volt és hiányzik egy nélkülözhetetlen alkatrésze. Vagy már úgy került hozzám, vagy valahol van. (Még a fél konyha dobozokban, mert felújítás volt.)

Szóval a Penny-ben van most ez a pontgyűjtős izé. Van egy állítólagos smoothie készítő és mixer egyben, de az csak 300watt, nem hiszem, hogy működne erre, meg van olyan aprító. Szóval igazából az érdekelne, hogy valamelyik alkalmas lehetne-e.

tegnap 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor dobd ki a sok 💩t, és vegyél egy jót.

Azzal tudod pürésíteni. Amennyi hozzátápláláshoz kell, azt pont elég botmixerrel és egy kis főzővízzel turmixolni

tegnap 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!