A kis mennyiségű husit hogyan pürésítitek?
Figyelt kérdés
Kösönüm.2011. ápr. 16. 11:17
1/3 anonim válasza:
Mármint annyira kis mennyiséget, amit nem érdemes turmixgépbe rakni, vagy botmixerrel sem lehet rendesen turmixolni? Azt szerintem villával nyomkodd szét, amikor még nem voltak ilyen konyhai kütyük, akkor is így csinálták.
2/3 anonim válasza:
Nagy mennyiséget megfőztem levesnek, és a husit a saját főzőlevével pürésítettem, utána jégkockatartóban lefagyasztottam, csak ki kellett venni 1-1 db-ot a főzelékhez.
3/3 anonim válasza:
Én vettem fél kilós csirkemellet, megfőztem, és kisebb kockákban lefagyasztottam.Amikor főzeléket csinálok, és fő a répa, krumpli, stb, annak a főzőlevébe teszek egy kis kockát.Főzöm együtt a zöldséggel, míg jó puha nem lesz mindegyik, és csak forrón lehet leturmixolni.Beleteszem a húst és a zöldséget is egy magas falú edénybe, és összeturmixolom az egészet.Néha adok hozzá egy kis babavizet vagy anyatejet, ha nagyon száraz.Addig turmixolom, amíg nem folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!