kisfiam,elèggè èrdeklődve figyel ha eszünk,múltkor sírt mikor ettem egy szendvicset mellette,akkor is úgy figyelt,hogy ettem. (Nem biztos,hogy a szendvics miatt sírt,ezt csak gondolom :D ). Vèdőnővel beszèltem januàr elejèn lesz öt hónapos azt mondta azt vàrjam meg. De ,olyan szívesen lereszelnèk neki egy kis almàt. Tudom ,hogy nem vagyunk elkèsve semmivel.
Nem adok,csak kèrdeztem,hogy a többi anyuka mit gondol erröl. De kivàrom,azért kérdeztem,mert igazaból itt nagyon senkit nem ismerek,anyukàkat akikkel beszèlgetni tudnèk. Anno mindent úgy csináltam ahogy a vèdőnő mondta első gyerekes anyukakènt,most más a helyzet. Fèrjem laktózèrzèkeny,de ugye mondta az anyós ,hogy ő annó feles higitàsba adta a tehèntejet vízzel ,de az màr 40ève volt.
tegnapelőtt 18:33
22/30 anonim válasza:
5, a kilencvenes évek közepénn jártam eü-be, még akkor is azt tanították, hogy négy hetes kortól gyümölcslé, hat hetes kortól gyümölcspép.
tegnapelőtt 19:30
23/30 anonim válasza:
4 hónapos, rohadtul ráérsz.
tegnapelőtt 20:05
24/30 anonim válasza:
22!
Az komoly...
4 hónaposan rábeszélt a védőnő és a gyerekorvos együttesen az almalé-almapép kóstoltatásra.
A lányom szívesen fogadta, de olyan emésztési zavara lett,hogy a doki meg a védőnő a fejét fogta. Nem akarták elhinni,hogy éretlen az emésztőrendszere 4 hónaposan.
tegnapelőtt 20:16
25/30 anonim válasza:
Én anyóssal küzdöttem hogy 6 hetesen adjak almapürét a hasfájásra majd az segít. Sok sírás mellett ment a csata... nyilván fia is az anyja párján volt. Aztán abban maradtunk majd a gyerekorvos megmondja lehet e ( én bíztam a 6 hós válaszban) Erre közölte hogy 3 hónaposan kezdjük a hozzátáplálást semmit se kockáztatunk vele... na innentől kb tehetetlen vagyok mert hát ugye a doki is megmondta (fiatal ráadásul) erre rákontrázott a védőnő is hogy persze mehet...
(Most nem néztem hányas válaszadó voltam )
tegnapelőtt 20:23
26/30 anonim válasza:
Mert régen milyen jó volt, mikor a 3 hónapos gyerekbe tömték a pörit meg a nokedlit. 🥰
tegnapelőtt 20:43
27/30 anonim válasza:
25, mint a huzat cserélném le a gyerekorvost.
tegnapelőtt 21:18
28/30 anonim válasza:
Én 5 hósan keztem kb...nem napra pontosan.
tegnapelőtt 23:16
29/30 anonim válasza:
A 6 honapot vard meg.
Persze, hogy nezi, hogy eszel, mindig nez ! Te vagy az anyja . Amikor takaritasz akkor nem nez ? Vagy amikor szaritod a hajad ? Egy ekkora gyerek MINDIG NEZ.
tegnapelőtt 23:58
30/30 anonim válasza:
25. Én is cserélném a gyerekorvost, ha ez az alapdolog nincs meg, akkor ki tudja miben téved még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!