Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónaposom nem akar tapszert...

6 hónaposom nem akar tapszert inni?

Figyelt kérdés

Elkezdtuk a hozzataplalast es azota nem akarja meg inni a tapszert.

Egesz nap gyumolcsot enne .

Egyebkent eszik mar gyumolcsoket , zoldsegeket hussal meg rizzsel.

Csak nem lehet bele eroltetni a tapszert mert keservesen sir.

Teát azt meg issza….

Mi tevo legyek?

dec. 2. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Kislányom ilyenkor márcsak akkor itta meg mikor félálomba odaadtam neki. Ő is elutasította.. aztán 7hós volt mikor már álmàba se tudtam megitatni vele..akkor jött a sinlac ízesített tejpép stb.az se kellett neki. Orvos tanácsára fele-fele arányba kapott rendes tejet..persze az se kellett neki😅 úgyhogy nem kísérleteztem tovább..úgyhogy ő onnantól kezdve szinte teljesen átállt a szilárd ételekre. Tojást evett reggelire esetleg nagyon apróra vàgott virslivel stb stb…
dec. 2. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem is az elsö gyerekem is ugyan ezt csinálta, azt hittem valamit én rontok el .. nem gondoltam volna , hogy ő is ugyanezt fogja csinálni…

Kicsit azért elvagyok keseredve , mert tudom hogy fontos a tejalapu taplalek 1 éves korig. Sőt utána is.

Krémtúrót és a tejpépet megeszi , akkor lehet elég ha abból kap egynap 2x meg amennyi tápszert nagy nehezen megeszik?

Hogy adtad felesen a rendes tejet neki?

Nem akartam ilyen gyorsan kiváltani az étkezéseket neki. 😖😖 sokszor sir mert éhes , de nem nagyon lakik jól a kanalas ételekkel. Szüksége lenne a tápszerre… van amikor félálomban ő is megissza de ez napi kb. 2x120ml-t jelent. ☹️

dec. 2. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is el voltam keseredve mikor nem itta meg hisz fontos. De nem tudtam mit csinálni. Megpróbáltam mindent adni.. kakaót is tettem már a tápszerba hogy hátha az íze miatt. Úgyse kellett neki. Hát úgy kellett felesbe hogy ha pl 200-at iszik akkor 100ml tej és 100ml víz.próbàltam olyan reggelikkel kínálni amikből hozzájut a szükségrs vitaminokhoz. Nem volt könnyű mert kicsi volt még deha nem itta meg nem tudtam mit csinálni
dec. 3. 07:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát igen ez a zavaró,hogy nem tudunk mit csinálni. A másik gyerkőcnél próbáltam én is,hogy a főzelékbe kevertem a tápszer port… na attól olyan szorulása lett hogy 2 napig kínlódtunk …

Köszi a válaszod 🙂🙂🙂

dec. 3. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!