Hogyan tanítsam meg a 4 hónaposom cumisüvegből inni?
Újszülöttként elfogadta, de akkor nem erőltettem, mert nem akartam, hogy cumizavaros legyen. Aztán beállt a tejmennyiség és már nem is volt rá szükség. A cumit sem fogadta el, így azt sem erőltettük.
Volt tejem rendesen, fejni sem kellett. Így eltettük a cumisüveget.
El jött az idő, hogy sokat vagyunk úton.
Megyünk a mamákhoz, vásárolni, nagybevásárolni, ide oda. És mivel tisztán anyatejes, és kb óránként eszik. (így alakult ki neki. Igény szerint szoptatok és ő inkább sokszor eszik kevesebbet)
Út közben elég nehézkes megoldani a szoptatást.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de nehézkes.
Ezért örülnék, ha indulás előtt tudnék lefejni tejet, és azt oda tudnám adni neki akár út közben is.
De egyszerűen nem tud mit kezdeni a cumisüveggel. Vakartatja vele a "fogát" lökdösi ide oda a szájában. Rágicsálja, a tej meg közben folyik mindenfelé. Szeretném, ha megtanulna inni belőle, később a hozzátáplálásnál is jól jönne, mikor már inni is kell neki adni. De nem tudom, hogy csináljam.
Van valakinek valami ötlete, hogy tudom megtanítani rá?
Első baba és kicsit tanácstalan vagyok.
Iszisz baba nem éhes óránként, főleg nem 4 hósan. Téged akar, szopizni, "cumizni" akar, nem okvetlenül enni.
Útközben is lehet kulturáltan szoptatni amúgy, ne szenvedj a cumisüveggel szerintem.
Ha lekötöd a figyelmét, nem is fogja kérni akár órákig.
Szintén 4 hós iszisz babám van, fél napokra el tudunk menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!