Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Csináltok a gyereknek olyan...

Csináltok a gyereknek olyan kaját, amit nem szerettek vagy nem esztek meg?

Figyelt kérdés
Nagyon válogatós vagyok karfiol, brokkoli, banán, alma, padlizsán, sütőtök, édesburgonya... és még nagyon sok minden van a listámon amit nem szeretek és nem is vagyok nagyon hajlandó megfőzni. Aki hasonló cipőben jár, mint én az hogy oldja meg?
ma 07:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent megeszek, de ha nem így lenne akkor is kapna nyilván egy almát, amit főzni se kell, meg a többit is ha egészségesnek gondolom.
ma 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Huh, hát én még sose mondtam itt senkire hogy rossz szülő, de nálad erősen gondolkodom hogy megtörjem-e a szokásomat.

Azért ne egyen a gyerek gyümölcsöt meg zöldséget mert te nem szereted? Ez komoly? Hát mit egyen? Csokit meg ropit?

ma 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Van amit igen, van amit nem.

Pl brokkolit csináltam neki, de olyan büdös volt, hogy azt mondtam soha többet... Amit egyszer megpároltam azt jégkockatartóban lefagyasztottam, azt adagonként megkapta, de főzni soha többet nem főztem.

Másik amit amúgy szeretek enni, de sütni nem az a hal. Gyűlölöm a lakásban a hal szagot, szóval azt üvegesben kapja, tonhal konzervből, meg ha rendelünk kaját akkor azt szoktam rendelni és ő is kap az enyémből.

Van még a főzőtök. Azzal az a baj, hogy egy egész tököt nem fogok neki egyedül megcsinálni, sose fogyna el... Kap sütőtököt, kap cukkinit, de főzőtököt csak bébiételben (amúgy a kaprot ő se szereti, az üvegeset se eszi meg ha kapor van benne).

Káposztát ritkán eszünk, akkor kap, de csak olyan formában, ahogy szeretjük mi is. Neki nem fogok külön töltött káposztát főzni, mikor a szagától is rosszul vagyok (meg azt se tudom hogy kell csinálni). Azt majd kap a mamánál, aztán eldönti, hogy ő szereti vagy sem.

Aminek nincs rossz szaga, kicsi, csak mi nem esszük azt természetesen csináltam neki külön. Pl fehér répa, karalábé.

Édesburgonyát meg pl szeretjük, de ritkán eszünk, drága is, de neki külön többször is főztem uzsonnára.

ma 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Én megcsinálom, de nem kóstolom meg. Sőt, nem csak a gyerekeknek, de még a férjemnek is csinálok olyan ételt, amit én nem eszek meg. Nyilván ez ritkán fordul elő, de nem csinálok belőle gondot. Pl én utálom a májat, de teszek a levesbe, mert van, aki megeszi.
ma 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Én rengeteg mindent utálok. Karfiol, brokkoli, máj, kelbimbó stb. Én megcsinálom a gyereknek, mert ő szereti. Én ebből nem csináltam problémát. Örülök, ha ő szereti ezeket.
ma 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!