Csináltok a gyereknek olyan kaját, amit nem szerettek vagy nem esztek meg?
Természetesen a gyereknek minél több félét készítenék a helyedben, éppen azért, hogy ne legyen olyan válogatós, mint te.
HA ennyire nem vagy képes, akkor nem kellett volna gyereket vállalni.
Termeszetesen. En is valogatos vagyok, lehet mar-mar van valami eveszavarom is, mert alapbol keves etelt is eszek meg mar gyerekkorom ota. Husbol is csak csirkemell, amit megeszek, de attol meg a gyereket nem szivatom ezzel.
Mondjuk nehez neha, mert sokszor nem tudok vele enni, feltem mi lesz igy, viszont a ferjem mindenevo, szoval amikor kozos etkezesek vannak, akkor ot latja enni.
Nem is volt problema 1,5 eves koraig, na akkor mar a gyerek is valogatos lett, de ez eletkori sajatossag is lehet,nem feltetlenul miattam van :D
Viszont igy is probalkozom, fozok, kinalgatom, aztan vagy eszik vagy nem. De a sajat nyomorom miatt nem keseritem meg azzal a gyerek eletet is, hogy direkt egyhanguan etetem, csak mert en is igy eszek.
Ez eleg onzoseg volna.
Almat, banant nem kell fozni. Mindketto borzaszto egeszseges es a gyerekek szeretik, szedd mar ossze magad !
En a halat gyulolom, de babakora ota heti minimum 1-2 szer csinalok, mert o szereti es a legegeszsegesebb etel.
Én 3 dolgot nem eszek meg:
Pacal
Vele
Hal
Ezzel szemben a nagyobb lányom minden nap lazacot enne, a kisebb hekket. Persze hogy megcsinálom nekik, örülök hogy szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!