Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Csináltok a gyereknek olyan...

Csináltok a gyereknek olyan kaját, amit nem szerettek vagy nem esztek meg?

Figyelt kérdés
Nagyon válogatós vagyok karfiol, brokkoli, banán, alma, padlizsán, sütőtök, édesburgonya... és még nagyon sok minden van a listámon amit nem szeretek és nem is vagyok nagyon hajlandó megfőzni. Aki hasonló cipőben jár, mint én az hogy oldja meg?
ma 07:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Természetesen a gyereknek minél több félét készítenék a helyedben, éppen azért, hogy ne legyen olyan válogatós, mint te.

HA ennyire nem vagy képes, akkor nem kellett volna gyereket vállalni.

ma 07:56
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Én csinálok neki olyat is, amit kifejezetten utálok.
ma 08:01
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Amit nem eszek meg abból vettem üvegeset, hanem volt akkor nem kapott. Mondjuk banát, meg al.át tudsz venni neki darabra. De amit főzni kell és nem szeretem azt nem kapott, ha nem volt üvegesbe.
ma 08:02
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Hogy hogy hogy? Nagy undorral
ma 08:06
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Termeszetesen. En is valogatos vagyok, lehet mar-mar van valami eveszavarom is, mert alapbol keves etelt is eszek meg mar gyerekkorom ota. Husbol is csak csirkemell, amit megeszek, de attol meg a gyereket nem szivatom ezzel.

Mondjuk nehez neha, mert sokszor nem tudok vele enni, feltem mi lesz igy, viszont a ferjem mindenevo, szoval amikor kozos etkezesek vannak, akkor ot latja enni.

Nem is volt problema 1,5 eves koraig, na akkor mar a gyerek is valogatos lett, de ez eletkori sajatossag is lehet,nem feltetlenul miattam van :D

Viszont igy is probalkozom, fozok, kinalgatom, aztan vagy eszik vagy nem. De a sajat nyomorom miatt nem keseritem meg azzal a gyerek eletet is, hogy direkt egyhanguan etetem, csak mert en is igy eszek.

Ez eleg onzoseg volna.

ma 08:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Almat, banant nem kell fozni. Mindketto borzaszto egeszseges es a gyerekek szeretik, szedd mar ossze magad !

En a halat gyulolom, de babakora ota heti minimum 1-2 szer csinalok, mert o szereti es a legegeszsegesebb etel.

ma 08:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenfélét főzök neki, hiába én a felét nem enném meg. Sőt, meg is kóstolom, hogy milyen a fűszerezés. Ennyi simán kibírható.
ma 08:33
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Persze, én is utalok egy csomó mindent, mégis megcsinálom a gyerekeknek, például, halat, csirkehúst, disznóhúst stb stb… gyümölcsöktől eg a gyomrom, de nekik akkor is adok mindennap.
ma 08:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen.
ma 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 dolgot nem eszek meg:

Pacal

Vele

Hal

Ezzel szemben a nagyobb lányom minden nap lazacot enne, a kisebb hekket. Persze hogy megcsinálom nekik, örülök hogy szeretik.

ma 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!