10 hónapos baba nem eszik darabosat?
10 hónaposan már allergéneket is be kellett volna vezetni és akkor ehetné amit te.
De pl egy bolognais tésztában nincs semmi különös allergén, ha durum tésztából csinálod és ehetitek együtt. (Azért glutént remélhetőleg már kapott)
Először a kezébe adj valamit ne elé tedd. Pl natúr kukiból lehet olyan hosszút kapni, amit könnyebb megfogni. Vagy fél kiflit.
Amúgy más dolgokat a szájába vesz? Rágókát, játékokat rágja?
13 honapos koraig kizarolag anyatejet fogadott el a fiam.
Megvettem az osszes letezo bebitelt, megfoztem az ossze letezo babakajat, BLW stb. ha fejre alltam is, o csak szopizni akart. Az allergeneket ugy ahogy sikerult bevezetni 1-1 morzsakkal.
Most 8 eves, a legjobb evo, MINDENT megeszik, egeszsegesen eszunk , mindenhez parolt zoldseg, nyers zoldseg, napi 5-6 fele gyumolcs, hal, mindent szeret. Eros, izmos, sosem beteg.
Engedd el, ne eroltesd, erzi rajtad. Hidd el, nem fog 6 eves iskolasan bebietelt enni ... Meg ehet 85 even at.
Arra figyelj, hogy MINDENT adj neki, kiveve mez, bevezetve ezzel az allergeneket. Foldimogyorotol kezdve minden mehet 6 honapos kortol, nezz nemzetkozi, friss naprakesz szakirodalmat. (ne a 70 es evekben keszult magyar tablazatokat, mert mar nem ott tart a tudomany ahol 50 eve, szerencsere )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!