A két éves kislányom nem akar enni😔 Nagyon keveset eszik ebédet pl semmit. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
tegnap 18:58
1/6 anonim válasza:
Írd már le mit evett ma példaul, illetve mit nem evett meg.
2/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy mit evett/ivott és mennyit.
Illetve hogy mióta van gond az evésével
3/6 anonim válasza:
Ne nasizzon, főleg ne étkezések előtt és legyen sok mozgása, lehetőleg a szabad levegőn.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom ismered-e a Kiskanál kommandót, Facebookon megtalálod őket, rengeteg hasznos tanáccsal. A weboldalukon is vannak letölthető ingyenes kisokosok.
5/6 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok én is miket eszik, mert az ilyen kérdések 99 százalékából kiderül hogy enni nem akar , de azért a Dörmi, meg a túró Rudi, Kubu , peksuti mennek m. ( Kilenc évesemnek nem adok ilyen szemeteket)
6/6 anonim válasza:
#3-mas válaszoló, az ilyen hozzászólás az, ami nálam totál kiveri a biztosítékot. Miből gondolod, hogy nem mozog kint eleget?
A fiam jóformán éjjel-nappal kint van, főleg nyáron. Olyankor szó szerint aludni jövünk be. Nem nasizik, és mégsem eszik normálisan. Miért kell odaírni ezt a klisét minden ilyen kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!