A két éves kislányom nem akar enni😔
Nagyon keveset eszik ebédet pl semmit.
Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
nov. 1. 18:58
1/10 anonim válasza:
Írd már le mit evett ma példaul, illetve mit nem evett meg.
nov. 1. 19:04
2/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy mit evett/ivott és mennyit.
Illetve hogy mióta van gond az evésével
nov. 1. 19:16
3/10 anonim válasza:
Ne nasizzon, főleg ne étkezések előtt és legyen sok mozgása, lehetőleg a szabad levegőn.
nov. 1. 19:17
4/10 anonim válasza:
Nem tudom ismered-e a Kiskanál kommandót, Facebookon megtalálod őket, rengeteg hasznos tanáccsal. A weboldalukon is vannak letölthető ingyenes kisokosok.
nov. 1. 20:47
5/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok én is miket eszik, mert az ilyen kérdések 99 százalékából kiderül hogy enni nem akar , de azért a Dörmi, meg a túró Rudi, Kubu , peksuti mennek m. ( Kilenc évesemnek nem adok ilyen szemeteket)
nov. 1. 22:33
6/10 anonim válasza:
#3-mas válaszoló, az ilyen hozzászólás az, ami nálam totál kiveri a biztosítékot. Miből gondolod, hogy nem mozog kint eleget?
A fiam jóformán éjjel-nappal kint van, főleg nyáron. Olyankor szó szerint aludni jövünk be. Nem nasizik, és mégsem eszik normálisan. Miért kell odaírni ezt a klisét minden ilyen kérdéshez?
nov. 2. 06:45
7/10 anonim válasza:
Bocsi, de a #3mal értek egyet.
Mert az esetek többségében arról van szó hogy a sok fric-franc eltelíti a gyereket (gyümölcspüré, meg pufi)
De a mozgàs minimàlis.
Sokan tàrsashàzban, panelban laknak, tehàt ahhoz hogy a gyerek szabadban legyen, fel kell ciccolni és elvinni őt, ami azt eredmênyezi H úszik a lakàs.
Mindamellett még a felnőtt ül vele a jàtszón kb csak arra gondol H mennyi mindent megtudott volna otthon csinàlni ez idő alatt.
Emiatt frusztrált, ha hazaérnek kapkod stb ...
nov. 2. 09:35
8/10 anonim válasza:
Kicsit off, de pufit alapbol nem szabadni a nagyon kicsiknek adni, nem? Mert felragad a szajpadlasukra.
nov. 2. 10:37
9/10 anonim válasza:
El is tunt ama kérdező, pedig igen legtöbb kérdésnél ugye az derül ki ,hogy nem eszik de azért a nasi meg a pufi meg a kubu meg hasonlók mennek tehát mindenféle szemét. Persze , hogy eltelít ő gyereket
nov. 2. 19:04
10/10 anonim válasza:
A 2. életévben a gyerekek összesen 1 vagy 2 kilót híznak, szemben az első év 6-8 kilójával. Ezért esznek olyan keveset. De ettől függetlenül a szülőnek nehéz ezt a tényt megemészteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!