Miert nem akar semmit se enni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 es fel honapos a lanyom. 4 honaposan is megprobaltuk a hozzataplalast, sikertelenul, talan 2 hetig probalkoztunk hatha de nem. Aztan szunetet hagytunk es 5 honaposan megprobaltuk megint, megint 2 hete probaljuk es nem tetszik neki semmi, nem akarja a szajat se kinyitni. Lenyalogat valamennyit a kanalrol es ennyi.😔 probaltam etetocumival azzal se akarja.okt. 31. 10:07
1/4 anonim válasza:
Nem all keszen. Alapbol 6 honapos kora elott probalkozni se kellett volna, de mindegy,most varj, ne eroltesd. Probald meg ujbol par het mulva.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem en akartam, a vedono mondta hogy nyugodtan😶
okt. 31. 10:34
3/4 anonim válasza:
Es? :D
Bocs de a vedono a gyereked anyja? Nekunk is mondta, hogy kezdjuk el 4 honaposan, mert tapszeres, de nem kezdtuk.
Mert en nem szerettem volna es en dontok ebben, nem a vedono 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!