Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Semmit nem akar enni egyáltalá...

Semmit nem akar enni egyáltalán a gyerek mit tudnék meg csinálni?

Figyelt kérdés
2 éves a fiam és egyáltalán nem eszik semmit csak egésznap iszik . Voltunk vervetelen és vas hiányos . De nem hiszen el h ez ekkora étvágytalanságot okoz . Kénytelen vagyok neki tapszert adni h legyen benne valami . Az a baj h meg megkóstolni se akarja az ételeket . Ha meglátja a kanalat vagy a kenyeret elkezd sírni vagy el megy tőlem messze . Próbáltam én mindent ... krém túrót is le aprítani az ételeket .. mindent amit lehetet de már kifogytam az ötletekből ... valaki van akinek ilyen rossz Evo a gyereke ? Vagyis h egyáltalán nem eszik semmit....

2019. febr. 23. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Tudott szopni? Mert két tünet együttes megléte, a kicsit is darabos étel elutasítása és az, hogy nem tudott szopni, az arcizmok gyengeségét/letapadását és/vagy lenőtt nyelvet jelent.
2019. febr. 23. 23:40
 2/10 A kérdező kommentje:
2 hónapig szopott de volt olyan h normálisan evett mindent de ez ilyen fel éve meg állt
2019. febr. 24. 00:07
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Ennek semmi köze a szopihoz. A tápszer eltelíti így nem éhes. Lehet jön a foga, fáj az ínye. Rengeteg gyereknél van ilyen korszak.

Ne erőltesd az evést. Mikor evés idő van egyetek jó ízűen. Neki a saját tányérjára tegyél falatokat amit tud enni magától.

Mikor játszik elérhető helyre falatokat, hátha csipeget.

Fontos hogy ne legyen erőltetve az hogy ő egyen.

2019. febr. 24. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Vashiány is okazhatja, arra kap valamit?

Ahogy már írták, ne eröltesd, ne ez legyen a központi téma.

2019. febr. 24. 07:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A vas-vitamin hiány okozhat étvágytalanságot. Kapott erre valamit? Orvos mit mondott az ilyen mértékű étvagytalanságra? Súlya, kedélyállapota rendben van? A tápszert megeszi?
2019. febr. 24. 10:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos h várjam meg meg lemegy a gyulladás utána kezdjem el a kúrát .. tapszert teljesen megissza meg kis pufit eszik ... mondjuk mondta azt is h valami hátsó ötös fogak kezdenek ki bújni ..
2019. febr. 24. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél neki többféle tápszert, tejpépet, emlékszem rengetegféle volt, aztán majd változik. Lehet kellemetlen volt vmi, arra emlékszik élénken.
2019. febr. 24. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
És ne erőltesd az ételt, tedd ki az asztalra hátha megkíván valamit és elkezd enni. Pufiból is van kölesgolyó, batata, abonett próbálgasd hátha valamelyiket szívesen eszi.
2019. febr. 24. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

De milyen gyulladás? Erről eddig nem írtál, vagy csak én nem találom? Mije fáj?

Arra kapott gyógyszert? Vagy mitől fog elmúlni a gyulladás?

2019. febr. 24. 13:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Kozepefullgyuladass volt de már úgymond nincs baja nem lázas meggyógyult belőle de voltunk vervetelen és mondtak h meg mindig gyulladás van benne ... utána kapja a vas kúrát ... hat köszönöm a válaszokat próbálkozok ezekkel a dolgokkal mondjuk az abonet kenyeret ő imádta régen ... megpróbálom :)
2019. febr. 24. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!