Miért turkál a fiam evés közben a szájában?
Figyelt kérdés
Már elmúlt 8 hónapos és még mindig kínszenvedés az evés. Hiába rakok bármilyen pürés ételt a szájába, azonnal belenyúl a szájába és körbe Kenny a fején a hajának és mindenhol ahol csak létezik. Ha nem sikerül időben oda kapnom és elrántanom a kezét, akkor egy falat sem megy le a gyomrába mert mindet a kezére köpi és utána végig keni magán. Egyszerűen semmit nem hajlandó megenni ami normális kaja! Már amikor az első falatot adnám akkor is kifeszíti magát a székben összezárja a száját és túrjabe mindkét kezét a szájába hogy véletlenül se tudjam a kanalat belerakni. Abban biztos vagyok hogy nem arról van szó hogy nem éhes, mert hogyha éppen tápszert adnék neki, akkor azt nagy étvággyal eszi, viszont a rendes ételekkel állandóan szenvedünk! A védőnő azt mondta hogy egy nap már minimum ötször kéne ennie kisebb adagokat (ezt azért mondta mert tápszerből sem eszik akkora mennyiséget; 8 hónaposan eszik meg 120 ml-t, Amit a védőnő szerint egy három hónapos baba eszik). Egy picivel kisebb a súlya mint kellene ezért mondta hogy próbálják meg neki minél többször normális kaját adni. Viszont egyszerűen nem hajlandó enni csak játszik. Valaki adjon valami tippet hogy ezt mivel tudnám orvosolni vagy hogy ezt egyáltalán miért csinálja?! Másoknál látom hogy a baba olyan szépen nyitja a száját várja a falatot nem szedi ki a szájából az én gyerekem meg folyamatosan ellenem van. Nem értem mi lehet a hiba. Nem tudom fontos információ-e de foga még nincsen És még úgy látom hogy messze van mire lesz neki. Még az ínye sincs meg dagadvaokt. 15. 09:52
11/11 A kérdező kommentje:
Hiába éhes, csak játszik vele🤷🏼♀️
Olyan mintha nem tudná össze kapcsolni, hogyha éhes, akkor azt azzal a bizonyos “valamivel” tudja elmulasztani
okt. 25. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!