Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lassan elkezdjük a hozzátáplál...

Lassan elkezdjük a hozzátáplálást.Védőnő küldött egy listát amit megvásárolhatok. -Fosfivit keksz - Milupa7 gabonapép - Sinlac pép ennek van 2 változata. Melyiket mikor ,hogyan adtátok a babátoknak?

Figyelt kérdés

Mikortól adható nekik? Pl-ha almával kezdem elösször tudom csak az alma leve,aztán alma és 1-2 nap után keverhetem bele mondjuk a kekszet? És a többit milupa,Sinlac mikor kell adni neki 10órai vagy este?

Bocsánat első baba 😊 minden érdekel kinél,hogy vált be ki,hogy csinálja.

szept. 12. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10 januárban kezdtük mi is, evett sütőtököt, batátát, almát banant,répat stb meg faygasztottan vettem neki gyümit, gondoltam a semminel jobb. Persze most könnyebb, sokszor agyaltam én is...tavasszal meg ugy voltam vele tojok a tablazatra aminek most van az ideje azt kap.

Azt az almaleves b.romságot nem tudom miért ajánlották a kérdezőnek meg ezeket a pépeket. En is vettem gabonát neki de nem ilyeneket. Aztán meg zabkását evett ugyanazt amit mi.

Kekszet nem szoktak ekkora babanak adni, még ha falatkázik is túl kemény neki.

Igazából én is néztem "A " táblázatot amit a vedono kuldott de egy ido utan lesz.rtam. Főleg h elinte mindenhol almat akarnak adni, aztan a gyogyszereszunk mondta hogy az ekkora korban pont megfogja a kakit, kesobb tesz csak jót. Ugyhogy szerintem az eszszeruseg keretein belul kostolgasson a baba, ami tetszik egye. Az allagokra is figyelj, enyémnek pl megvolt a heppje hogy milyen allagu puret eszik meg, a darabos nem kellett neki. A vedono elkezdte hogy adjak neki olyat ami nem teljesen sima hanem vannak benne darabkák..na az nem kellett. Gondoltam is hogy most szegeny nem tudja hogy lenyelje e vagy ragja mert most tanulja, igazam lett nem is kellett. Szóval eleinte csak tök sima pürét akart enni, egy ido utan meg csak falatokat evett , 1 eves mult, most sem hajlando fozelek vagy leves allagot enni csak ami keményebb.

szept. 12. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja és én nem tattottam a 3 napot sem. Ha ujat kapott max kora delutanig adtam neki, de ha volt belole masnap kapott még ha nem akkor kapott mást. Ugyis kiderül..

Eleinte bevallom raparaztam, de még egyszer nem tenném. Na meg nekunk is jott ilyen olyan baba szirsz.rokkal, mondom kösz nem, tele van palmazsirral, stabilizatorral meg tartositoval stb, nem hiszem hogy 6-7 honaposan kell neki.

szept. 12. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyiket se ette soha. Én néztem a táblázatot, amit adott a védőnő, de csak ötletekért.
szept. 12. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezeket a mű badarságokat és légből kapott szabályokat, mind teljesen felesleges. Adj a kezébe egy-egy darab banánt, avokádót, szőlőt ketté vágva, kiflicsücsköt, főtt répát, stb stb stb és hagyd, hogy elkezdje felfedezni az ízeket, állagokat.
szept. 13. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Avokádó az nagyon helyi...bocsi, de erre is figyelni kéne. Ne portugál málnával etessük meg hasonlókkal.

Mi hogy nőttünk fel amúgy avokádó nélkül?

szept. 13. 10:08
 16/16 anonim ***** válasza:

A Milupa pépeket szereti, a mai napig azt reggelizi. A többit életemben nem adtam.

Én is rá voltam stresszelve a hozzátáplálásra, de élből úgy indítottunk hogy apósom egy óvatlan pillanatban kiflicsücsköt nyomott a gyerek kezébe. Úgyhogy onnantól elengedtem a témát, kapott mindent ahogy jónak éreztem. A gyümölcspépeket szerette, a zöldségpépeket nem igazán. És hamar rájöttem, hogy szívesebben szopogatja eredeti formájukban az ételeket mint pépesítve.

szept. 13. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!