Miért nem fogyasztható a gabonapép 30 nap után?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem mikor vettem.
Mindig ránézek a lejáratra mielőtt adok valamit a babának vagy magunknak.
Akkor láttam, hogy felbontástól 28-30 napon belül használjam el.
De csak zabliszt van benne, tényleg ennyi idő alatt megromlik?
Kicsit sajnálom kidobni, majd vagy megpróbálom elhasználni a felnőtteknek, mert nem akarok ártani.
A kérdés inkább arra vonatkozik hogy megértsem. Én a sima liszteket is zacskó nélkül tárolom, így nem tudom mi volt a lejárata, addig használom míg van. Még sosem volt rossz.
Előre is köszi a felvilágosítást.
2023. jún. 6. 10:17
1/5 A kérdező kommentje:
Ötlet is jöhet hogy mire használjam fel.
2023. jún. 6. 10:18
2/5 anonim válasza:
Csak sűrítésre használom, sosem fogy el 1 hónap alatt. Nincs baja. Lezárva tárolom, nem éri pára, nem gondolnám, hogy megromlana így.
4/5 anonim válasza:
Azèrt ìrjàk rà, hogy ha romlana a minősège, akkor ne a gyàrtó felelőssège legyen. Felszivhatja a vizet a levegőből, ha koszos kanàllal nyùlnak bele, akkor penèszedhet, stb.
5/5 anonim válasza:
Siman meg lehet enni, amìg az àllaga, ìze nem vàltozott meg. Ha az romlik, akkor egeszsèges felnőtt mèg eheti, gyerek es beteg màr ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!