Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Most kostolja először a...

Most kostolja először a krumplit,répál főztem,de így is nagy adag lett,bébi ételes üvegbe fagyaszthatok le?

Figyelt kérdés
jún. 20. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Üvegben fagyasztani???
jún. 20. 02:01
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Fizika órákra bejártál anno?

Amúgy a fagyaaztott majd felengedett krumplinál kevés ocsmányabb állagú kaja van.

jún. 20. 02:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon csak kritizálo emberek vannak.Rájöttem miért.Mert név nélkül okádja ide mindenki a kritikát,segítő szándék 0.De nem is értem miért kell hozzá szólni egyáltalán
jún. 20. 05:48
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Jó, akkor most kedvesen.

Édibédi kérdező, üvegben nem fagyasztunk, mert a tartalom térfogatváltozásától megreped az üveg, és te mint cuki gondos édesanya biztosan nem szeretnél üvegszilánkos bébipapot adni a Kicsi Kincsnek.

Másrészt pedig kedveském a burgonya böszmenagy állag-és ízváltozáson megy át fagyasztás hatására, így a helyedben megfontolnám, hogy az ízekkel épp csak ismerkedő kisdedet biztosan olyan étellel akarom-e hozzátáplálni, amely állagában olyan, mintha megjárt volna már egy emésztőtraktust.

Így jobb, ugyi?

jún. 20. 06:20
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

3! Panaszkodás helyett miért nem fogadod el,hogy nagy butaságot írtál?

Zöldséget amúgy sem fagyasztunk babának. Jön a nyár,van minden! Mindent frissen kapjon.

Krumplit nem fagyasztunk.

jún. 20. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Edd meg a maradékot :) Én mindig megettem ami maradt, és így szerettem meg egy csomó, gyerekkorom óta utált zöldséget, pl brokkolit, kelbimbót, zellert.

Ha nagyon fagyasztani akarsz, akkor már jégkockatartóban is jobb, mint üvegben, mert az megreped.

De krumplit tényleg ne fagyassz mert irtó gusztustalan lesz kiolvasztva.

Illetve nyáron, ahogy már írták készíts friss ételeket.

Úgy vásárolj, hogy ha valamit újat szeretnél kipróbáltatni, akkor gondold ki, hogy az adott zöldségből, gyümölcsből mit fogsz magatoknak készíteni.

A picinek elég mindenből egy egy kockányit, ujjnyit megpárolni. Nem kell egy egész almát, krumplit, répát megcsinálni.

Az én kisfiam pl 16 hónapos, de még nem kóstolta a karfiolt, mert nem tudnék mit csinálni vele. A férjem nem szereti, nekem meg a gyomrom nem bírja. De egyébként mindent eszik amit elérakunk.

jún. 20. 10:10
 7/9 babyboom567 ***** válasza:
51%

6-os válaszoló, én szívesen adnék nektek egy rózsányi karfiolt,ha debreceniek vagytok,mert én meg imádom.

Kérdező!

Az üveg széttörik a fagyasztóban,jégkocka tartóban vagy műanyag dobozba fagyasszál.

Krumplit pedig ne fagyasszál le soha, egyrészt mindig elérhető frissen,másrészt olyan lesz mint a hányás.

jún. 20. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Én fagyasztottam bébieteles üvegekben sok mindent, soha egy sem repedt el (volt helye tágulni felfelé, mert nem tömtem csurig). Viszont a főtt krumpli lefagyasztás után darabos, undorító állagú lesz.
jún. 20. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké krumplit nem fagyasztunk.De egyébként,tojás fehérjét-sárgáját,kaprot,citrom héjam üvegbe tartok a fagyóba és soha nem repedt meg 🤷😘😘😘
jún. 20. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!