Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 3,5 hónaposan otthon elkészíte...

3,5 hónaposan otthon elkészített párolt alma?

Figyelt kérdés

Szerintetek megmerjem próbálni?

Olyanok tanácsát kérem, akik korán kezdték a hozza táplálást, nem akik 6-7-8 hónaposan

máj. 17. 09:54
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy az, hogy egy 3-4 hónapos baba már nem hízik nagy ütemben, nem feltétlen jelent bajt. Ha anyatejes lenne, és még fogyna is kb, azt mondanátok, áhh, semmi baja, de így, hogy tapszeres, és szerencsetlen kérdező adna neki egy kis almát - nem pörköltet -, megkovezitek, hogy a gyerek tuti beteg, és hamarosan vereset kakal...na ezt ne! Az én babám is lassan hízik, pont kb 3 hónapos kora óta, mert mindig is nagy súlyú volt. Ha egy baba születik mondjuk 3 kilóval, könnyű 6 hos korára duplaznia. Az enyém 4120 grammal született, 21en betölti a 7 hot, és még nem duplázott. Az égvilágon semmi baja nincs, mert azt már észrevette volna a gyerekorvos, védőnő. Az első időszakban havonta van státusz, gondoljátok, ha a baba súlya miatt komolyabb betegség gyanúja lenne, azt nem jelezne a gyerekorvos? Mindemellett én is azt mondom, konzultalj vele, mind a hozzataplalas, mind a gyerek sulygyarapadosa miatti aggodalmaid miatt, de azért elvetni a sulykot, meg veszmadarkodni nem kell, mint itt rengeteg ember....
máj. 17. 20:22
 32/52 anonim ***** válasza:
80%
(Sinlacot tápszerhez is keverhetsz, és akkor teszel igazából a legtöbbet a babáért, mert legalább nem üres kalóriát adsz neki, hanem valódi táplálékot)
máj. 18. 08:32
 33/52 A kérdező kommentje:
Tej mentes tápszeren van, mert tej fehérje érzékeny. 3,5 hós, már megduplázta a születési súlyát, 3000 grammal született és most 6300 gramm, viszont most le lassult. Adtam neki almát tegnap is és ma is, semmi baja nem lett neki. Holnap még kap almát, holnap után barackot! Az orvos és a védőnő is azt mondta 4 hosan kezdhetem a hozzazaplalast. 3,5 hónapos szerintem nem lesz baja attól, hogy 2 héttel hamarabb kezdtük…
máj. 18. 20:45
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy lelassult, bakker, 6 hónapos korra kell megduplázni a súlyt, hát már most egy kis gömb, ha ilyen ütemben gyarapodna tovább, nem tudna megmozdulni a hurkáktól. Ne tömd már!
máj. 18. 20:53
 35/52 A kérdező kommentje:
Nem tömb. Alig látszik rajta. Összvissz egy pici hurka van a combjain, a kezei meg olyan vékonyak, szinte mint amikor született. Egyáltalán nem egy Michelin baba. Sőt…ellenkezője. Inkább hosszra nő, mint szélességre
máj. 18. 20:56
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Hova akarod hízlalni? 3,5 hósan már duplázott az igen. Amikor járni kell meg majd nemfog tudni lábraállni. 6 hósan kell duplázódnia.
máj. 18. 20:57
 37/52 A kérdező kommentje:

Nekem ezt nem mondta senki…de egyébként arányosan hízott szerintem, mert tenyleg nem látszik meg rajta. Meg nem lehet mondani ránézésre, hogy 6kg!

De volt amikor 345 grammot hízott egy hét alatt és én megijedtem, hogy ez kevés. Aztán a védőnő annyit mondott, hogy az pont jó, normális. Aztán volt hogy csak 250grammot vagy 127 grammot…na azoknál megjobban megijedtem, hogy mi lehet a baj. Aztán igazából nincs baja, csak tej fehérje érzékeny!

máj. 18. 21:11
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
345 g kevés?????🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️heti 100 (SZÁZ) g az elvárt!!!! SZÁZ gramm!!! Nem 345🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
máj. 18. 21:41
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Arra ügyelj, hogy a heti 100 gramm legyen meg amit 38-as is ír, mert tényleg nemfog tudni mászni meg járni, mert nemfogja elbírni magát és csak tönkreteszi az izületeit.
máj. 18. 22:41
 40/52 A kérdező kommentje:

Rendben Köszönöm szepen!

Még hála istennek tenyleg nem látszik rajta, de mostmár kevesebbet is eszik mint eddig és mostmár lassul le a hízása is! Az a baj, hogy se a védőnő, se az orvos nem mond ezzel kapcsolatban semmit nekem…

máj. 18. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!