3,5 hónaposan otthon elkészített párolt alma?
Szerintetek megmerjem próbálni?
Olyanok tanácsát kérem, akik korán kezdték a hozza táplálást, nem akik 6-7-8 hónaposan
"A tapszertol nem igazán hízik és nem is erősödik úgyhogy muszáj valamit ki találnom"
Az fel sem merül, hogy orvoshoz vidd? Helyette megtömöd almával, ami semmit nem hízlal, de legalább az egyébként is porblémás emésztését meg jobban tönkrevágod??
Én is a korai hozzátáplálást preferáltam mind a 2 gyerekemnél.
De én a 4-4,5 hónapot kivártam, eszembe nem jutott volna 3,5 hónaposan.
Én nem a gyakorira rohantam tanácsért, hanem a gyerekorvoshoz, védőnőhöz.
És igen, ha amiatt akarod adni neki az almát, hogy hízzon, akkor ezt felejtsd is el :D A tápszer/anyatej sokkal táplálóbb, "hízlalóbb" mint az alma.
23!
Nem érted a lényeget....
nem azzal van a baj, hogy el akarja kezdeni hamarabb. Szíve joga, ő gyereke.
Hanem az a baj, hogy ő nem azért akarja almával etetni, mert finom, hanem azért, hogy hízzon.
"A tapszertol nem igazán hízik és nem is erősödik úgyhogy muszáj valamit ki találnomˇ"
Na erre pont nem jó az alma... Nem hízok a tápláló kajától, akkor majd szerinted az almalétől fog?
Nem ez a megoldás, hanem elmegy a dokihoz és kéri a kivizsgálást, miért nem hízik. Emellé nyilván kezdheti a hozzátáplálást, de a problémát nem fogja megoldani.
Tárgytalan, mert már adtam neki!
Gyerek orvossal nem beszelek mert nem is válaszol, így semmi köze a gyerekemhez😂fel se veszi a telefon és e-mailre se reagál…
Par falat almától hogy "tojna véreset", meg miért vinne el a mentő?! 🤣🤣🤣
Azért hülyének sem kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!