Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 3,5 hónaposan otthon elkészíte...

3,5 hónaposan otthon elkészített párolt alma?

Figyelt kérdés

Szerintetek megmerjem próbálni?

Olyanok tanácsát kérem, akik korán kezdték a hozza táplálást, nem akik 6-7-8 hónaposan

máj. 17. 09:54
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
92%

"A tapszertol nem igazán hízik és nem is erősödik úgyhogy muszáj valamit ki találnom"

Az fel sem merül, hogy orvoshoz vidd? Helyette megtömöd almával, ami semmit nem hízlal, de legalább az egyébként is porblémás emésztését meg jobban tönkrevágod??

máj. 17. 11:19
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

Én is a korai hozzátáplálást preferáltam mind a 2 gyerekemnél.

De én a 4-4,5 hónapot kivártam, eszembe nem jutott volna 3,5 hónaposan.

Én nem a gyakorira rohantam tanácsért, hanem a gyerekorvoshoz, védőnőhöz.

És igen, ha amiatt akarod adni neki az almát, hogy hízzon, akkor ezt felejtsd is el :D A tápszer/anyatej sokkal táplálóbb, "hízlalóbb" mint az alma.

máj. 17. 11:55
 23/52 anonim ***** válasza:
4%
Írjátok, hogy az almától nem hízik úgyse...hát ja, nyilván nem, de valamivel el kell kezdeni, hogy utána hizlalobb, taplalobb kajákat is kapjon, nem rögtön pacalporkolttel kezdjük. El szeretné kezdeni a hozzataplalast a kérdező, annyi...4 hónapot várd ki, utána szerintem mehet simán. 4,5 hónaposan kezdtük, el és virul a 7 hónapos fiam, imád enni már mindenből nagy mennyiségeket, és iszonyat erős, izmos, egészséges, nagy, fejlett baba minden téren. :D gyerekorvossal konzultalj azért, én is azt mondom.
máj. 17. 13:29
 24/52 anonim ***** válasza:
93%

23!

Nem érted a lényeget....

nem azzal van a baj, hogy el akarja kezdeni hamarabb. Szíve joga, ő gyereke.

Hanem az a baj, hogy ő nem azért akarja almával etetni, mert finom, hanem azért, hogy hízzon.

"A tapszertol nem igazán hízik és nem is erősödik úgyhogy muszáj valamit ki találnomˇ"

Na erre pont nem jó az alma... Nem hízok a tápláló kajától, akkor majd szerinted az almalétől fog?

Nem ez a megoldás, hanem elmegy a dokihoz és kéri a kivizsgálást, miért nem hízik. Emellé nyilván kezdheti a hozzátáplálást, de a problémát nem fogja megoldani.

máj. 17. 13:41
 25/52 A kérdező kommentje:
Sinlacot keverek melle azzal hizlal bőven
máj. 17. 14:46
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha a sinlac pépre gondolsz az is 4 hónapos kortól ajánlott csak. Mondjuk nem értem, hogy miért minket kérdezel, ha te már eldöntötted, hogy kotyvasztasz valamit a gyereknek és odaadod neki anélkül, hogy legalább a gyerekorvossal beszélnél róla. Így a kérdésed szerintem tárgytalan.
máj. 17. 15:28
 27/52 A kérdező kommentje:

Tárgytalan, mert már adtam neki!

Gyerek orvossal nem beszelek mert nem is válaszol, így semmi köze a gyerekemhez😂fel se veszi a telefon és e-mailre se reagál…

máj. 17. 16:47
 28/52 anonim ***** válasza:
88%
Szuper. Cseszd csak el egy életre a gyereked. Minek is orvoshoz vinni, ha baja van?majd ha már véreset tojik, és a mentő viszi el, remélem eszedbe jut, milyen jó anya vagy.
máj. 17. 19:45
 29/52 anonim ***** válasza:
5%

Par falat almától hogy "tojna véreset", meg miért vinne el a mentő?! 🤣🤣🤣

Azért hülyének sem kell lenni.

máj. 17. 19:48
 30/52 anonim ***** válasza:
83%
Egy 3,5 hónapost akar megtömni almával, mert nem hízik a tápszertől, de orvoshoz nem viszi. Nem az almától fog véreset toj i, hanem attól, hogy valami gond lehet, amit nem orvossal kezeltet, hanem saját szakállra, otthoni mókolással. Lehet tejérzékenység, felszívódási zavar, stb, amin az almapép nem segít, az ellátás hiánya legalább biztos ront rajta.
máj. 17. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!