6hónapos babaának lehet adni tejpépet? lehet bármi baja tőlle?
Kíváncsi lennék, milyen megfontolásból?!
Csak mert anyatej/tápszer helyett nem adnék, mert nem az a funkciója.
Hozzátáplálás célból pedig szintén nem adnék, hanem arra ort a gyümölcs/zöldség.
Én adtam anno, három gyerekem van, szerették. Egy-egy uzsira tök jó volt, a változatosság kedvéért. Amúgy főétkezésre főztem nekik a pempőket.
Kevés gyerek eszik annyi nyers zöldséget és gyümölcsöt, mint az enyéim, nem lettek cukorzombik pár tányér tejpéptől.
Lehet, de en a tejpepnek nevezett cuccokat nem adnam. Akkor mar inkabb egy hajdina, rizs, zab kasa vagy vizben fozott griz pl. Nincs bennuk cukor meg sok felesleges hulyeseg es ezekbe is keverhetsz gyumolcsot, de zoldseget is pl a grizbe, hajdinaba.
Ha allergent akarsz bevezetni, akkor abban nem nagyon ertem, hogy a tejpep miben segit. Nelkule is meg lehet oldani, sokkal ertelmesebben.
Pl ha tejtermeket akarsz, akkor turoba keversz gyumolcspepet. Vagy magas zsirtartalmu natur/ gorog joghurtot is adhatsz.
6 hónaposan nem kell kiváltani semmit. A tejpép helyett pedig sokkal jobb lehetőségek vannak.
Natúr gyümölcsök, joghurtba, túróba keverve, zabbal, grízzel, stb.
Az, meg hogy a doboz szerint kaphatja…😂🤦🏻♀️van egy csomó cukros keksz is, amit a csomagolás szerint kaphat. De normális szülő nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!