Hozzátáplálás legelején a gyümölcsöket nyersen (pl. almát csak lereszelve), vagy párolva kínáljam inkább?
Ha nem refluxos, nyersen adnám, így több a vitamin, ami benne marad.
Refluxos babánál pároltam.
Köszönöm mindenkinek!
Az mitől lehet, hogy a sütőtököt első nap szépen ette, majd 2 nappal később öklendezett tőle és azóta mindentől?
Az öklendezés jó dolog, megvédi a félrenyeléstől. Mélyre mehetett a kanál, vagy túl sokat adtál. Ne ijedj meg tőle.
Nekik még nagyon elöl van az a terület, ami bekapcsolja az öklendezést. Így nem megy le túl nagy falat, mert visszaöklendezi
Én is nemrég kezdtem.
Adtam már neki nyersen is egyszer, de bántotta a pociját elsőként még főve is.
Illetve arra érdemes figyelni, hogyha hajlamos a szorulásra, akkor is érdemes parolni, így elvileg kevésbé fogja a szekletet.
Anyám pl csak nyersen adta nekem.
Bajt nem csinálsz, ha látod hogy fáj a pocija vagy tünetel, akkor később újra elő lehet venni.
8 vagyok
az Anya, kérek még könvy esetleg sokat segít! Mindent leír, mit hogy ajánl, és sok receptötlet is van benne.
Abban azt írja, hogy kezdetben a keményebbeket érdemes megpárolni, (pl alma kört), míg a puhábbakat simán nyersen megtöri. (pl banán)
De szerintem inkább arra érdemes figyelni, ha pl hajlamos a szorulásra, akkor a fogósabból először kevesebbet, vagy ha már kapott 2-3 félét, akkor keverni a lazítósabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!