Hogy kezdődik a hozzátáplálás?
A védőnővel/gyerekorvossal kell egyeztetni előtte? Vagy csak úgy el szokás kezdeni, ha úgy érzed?
Most múlt 5 hónapos a kislányom tudom, hogy protokoll szerint 6 hónaposan szokás kezdeni, de nekem teljesen olyan érzésem van, hogy ő már szeretne mást is enni nem csak tejet, kb. kinézi a kaját a számból. Pl. Múltkor az ölembe kérte magát és megpróbálta elhappolni a kanalat a kezemből, miközben ettem, hogy az ő szájába menjen (szerintem a tejem egyre kevesebb, mert lassan este óránként szopizik nappal meg két óránként, fejni meg ilyen 3 ml-t tudok csak szoptatás után egy 20 perc alatt).
Persze, hogy nincs 2 egyforma gyerek.
Csak ha nincsenek elvarasaid a hozzataplalassal kapcsolatban, akkor nem fogsz csalodni.
Sot, erhetnek pozitiv meglepetesek is.
Úgy kezdődik, hogy HA érett rá a baba, elkezded. Ennyi.
A “kinézi a szádból a kaját” jelenség nem az ételnek szól, hanem annak, hogy minden érdekli, főleg, ha te csinálod.
A hozzátáplálás módja lehet pürés, vagy blw módszer. Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!