Tudnátok segíteni ebben?
Nezd meg a helyi vagy szomszéd bölcsi menüjèt , általában fent van a neten, de bármilyen random bolcsié is jó, és próbáld kb másolni.
Nálunk ebben a korban a sult krumpli meg a tészta ment bármivel, spenótos, sajtos, szaftos, akármilyen. Leves bármilyen mai napig, abban olyan zoldsegeket is megeszik, amiket máshogy nem.
Amit mi eszünk 🤷♀️
Tojás, zöldség, rántotta, melegszendvics, tortilla, főzelékek, sült hús, Székely káposzta, mindenféle leves, turmixok. Stb
1 éves kora óta ugyan azt eszi mint mi. Nincs külön menüje, nem főzök külön rá
Mi is valtozatosan eszünk, igy meg is van oldva.
Én különben a felvetést sem értem,hogy minden nap főzöl egy negyed adag ételt?Vagy ezt hogy kellene elképzelni?
Sosem főztem külön, azt ette amit mi,mikor pici volt,levesbe főtt zöldséget,husit passzíroztam össze.
Azt eszi, amit mi. Nincs külön étrenden.
Ha változatosan akarod etetni, egyetek ti is úgy.
Hazudnék, ha azt mondanám, minden nap tökéletes, és változatos, de azt betartom, hogy minden nap kapjon zöldséget, vagy gyümölcsöt. Valamelyik étkezés mellé, és kész kaját csak legvégső esetben kap
Na bocsánat, hogy ilyen sokára válaszolok.
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy sajnos mi sem étkezünk olyan változatosan meg hű de egészségesen. Szóval igazából magunknak (is) kéne egy változatos étrend, ami egészségesebb ételeket tartalmaz nagyobb részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!