Vékony,rossz evő 1évesnek milyen étvágy javítót adjak?
sziasztok!
Kislányom 14hónapos 8kiló.
Alig eszik meg valamit,ha eszik akkor is csak pár kanálal.
Jön most a 2 szemfoga.Csak cicizne egésznap.
Milyen étvágyjavítók vannak gyerekeknek?
3500grammal 51 centivel
született.
Most 8kiló 78 centi 14hónaposan.
Már sírni tudnék minden etetésnél.
Gasztoenterológian voltunk az rendben van.
Vérvételen is voltunk egy kicsit vashiányos vérszegény,arra kapja a vasat és a folsavat is.
De adnék neki valami étvágyjavítót hátha megjönne az étvágya hamar.
Valaki volt hasonló helyzetben?
Hogy a babája vékony,rossz evő,nem igazán hízik?
Mi vált be nektek?
4#-es után be kell álljak a sorba. Nekem más a történetem, de a gyermekem másfél éves korától majdnem másfél évig alig evett. Amikor már 1 kezemen nem tudtam megszámolni hány kanállal evett, addigra már nagyon nagyon boldog voltam. Mint amikor végre nem a fidesz nyer, szinte olyan boldog, hogy végre evett basszus. De másfél évig ez a pár falat, oké új kajcsi, azt akkor két napig, majd vissza a 2-3 falathoz, a 6-8ról. Nekem is mindenki mondta, hogy ez normális és én is ezt tapasztaltam a gyermekemből. Mindig jól volt mindenhogyan. Amíg látod rajta, hogy egy egészséges gyermek, addig ezt el kell engedni. Én nem stresszeltem, a gyermekem meg kb nem látta rajtam, max az örömet, amikor többet evett. Mindentől függetlenül 3 éves kora előtt egyik hétről a másikra elkezdett kb kétszer annyit enni. Happy end! :D
Minden oké lesz nálad is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!